Silloin Vaurastumisen Alku on juuri sinulle!

Tämä on valmennus on sinulle, joka haluat alkaa tekemään muutoksia omassa elämässäsi, jotta voit vaurastua. Muista kuitenkin, että vaurastuminen on pienien askelien ottamista. Sinun ei siis tarvitse laittaa koko elämääsi uusiksi yhdellä kertaa.

Mistä on valmennuksessa kyse ja kenelle se sopii?

Minä kerron sinulle mitä sinun tulee tehdä, jotta voit vaurastua. En kuitenkaan sano, että vaurastuminen on välttämättä helppoa.

Askeleet vaurastumiseen ovat yksinkertaisia, mutta ei välttämättä aina helppoja.

Jos haluaa saada jotakin, on annettava ensin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava valmis tekemään niitä pieniä muutoksia – muutoin mikään valmennus tai valmentaja ei voi sinua auttaa.

Jos olet halukas tekemään muutoksia, se riittää! Silloin autan sinua mielelläni ja silloin tämä valmennus on sinua varten.

Mitä opit tässä valmennuksessa?

Tässä valmennuksessa tulet oppimaan laajasti eri osa-alueista jotka vaikuttavat vaurastumiseen! Opit omat heikkoutesi ja mitkä asiat sinua estävät tällä hetkellä, opit tietämään omat rahauskomuksesi ja myös miten niitä poistetaan. Opit tekemään budjettia ja laskemaan omaa talouttasi. Opit eri omaisuuslajeista eli sijoittamisesta. Eri omaisuuslajit ovat: asuntosijoittaminen, arvopaperit eli osake-ja rahastosijoittaminen, opit myös arvometalleista ja muista hyödykkeistä sekä liiketoimintaan sijoittamisesta. Laaja paketti siis mutta älä säikähdä!

  • Teemme yhdessä suunnitelman sinulle ja mietimme sinulle sopivia ratkaisuja.
  • Tulet saamaan paljon materiaalia videona ja sen lisäksi saat henkilökohtaista valmennusta!
  • Henkilökohtaista valmennusta saat yhteensä 4 tunnin verran, 1 h kerrallaan.

Minun vahvuuteni on se, että kerron asioista helpolla ja hauskalla tavalla, ja yksinkertaistan asioita.
Sijoittaminen ei ole loppupeleissä vaikeaa, kun osaa perusasiat. Sijoittaminen on vain asia, josta on tehty vaikeaa. Käymme läpi kaikki omaisuuslajit, eli kaikki kategoriat johon voit sijoittaa sen takia, että sieltä voisi löytyä sinulle mieluinen omaisuuslaji. Et ehkä ole vielä siinä pisteessä, että sinun kannattaa alkaa sijoittamaan -silloin opetan sinulle miten pääset eroon veloista ja miten pääset siihen pisteeseen, että voit aloittaa sijoittamisen. Minulla on vilpitön halua auttaa sinua, joka olet tosissasi oman tulevaisuutesi suhteen!

Valmennuksen hinta

En yleensä tarjoa valmennuksia näin edullisesti, mutta huomasin, että kysyntää ja tarvetta on juuri tämän tyyppiselle valmennukselle. Tämän takia päätin luoda uuden valmennuspaketin. Missioni on auttaa muita vaurastumaan ja sen takia haluan luoda valmennuksia, joita mahdollisimman moni pystyy ostamaan.

Vaurastumisen Alku -valmennuksen hinta on 457 euroa (sis. alv. 24 %). Valmennuksen voi maksaa myös kahdessa erässä (2 x 228,50 euroa).

Varaa paikkasi nyt, jos olet valmis aloittamaan oman vaurastumisen matkasi yhdessä minun kanssani!

Vaurasta päivää toivottaen,
-
Sanna Kinanen

KUKA OLEN

Sanna Kinanen

Olen yrittäjä ja sijoittaja.  Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni kansainvälistyvässä yrityksessäni. 

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa elämäntilanteen, jossa palkkatyö ei ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet tai minkä ikäinen olet. Liity yhteisööni ja ota vinkkini käyttöösi!