Kiinnostaako asuntosijoittaminen?

Haluaisitko oppia, miten pääset asuntosijoittamisessa alkuun? Haluaisitko ostaa sen ensimmäisen tai toisen asuntosijoituskohteen itsellesi? Haluatko kasvattaa tietämystäsi asuntosijoittajana?

Mitä varmempi olet, sitä vauraammaksi tulet! Varma ihminen uskaltaa tehdä päätöksiä, ja sen takia varma ihminen vaurastuu muita todennäköisemmin. Tämän takia kutsumme sinut mukaan valmentautumaan!

Opi kasvattamaan varallisuuttasi asuntosijoittamisen avulla

Asuntosijoittaminen on suosittu tapa sijoittaa ja kasvattaa omaa varallisuuttaan.

Lisäksi asuntosijoittaminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada lisätuloa itselleen joka kuukausi.

Asuntosijoittamiseen tarvittava raha (yleensä laina) on useita kymmeniä tuhansia euroja, niin kalliit virheet on mahdollista välttää ymmärtämälllä asuntosijoittamista riittävästi. Valmennuksen aikana opit välttämään suurimmat virheet, jotka voivat maksaa sinulle tuhansia euroja. Sen takia pieni sijoitus valmennukseen voi olla hyvinkin järkevää! Tämä on myös hankinta, jonka kulut olet oikeutettu vähentämään verotuksessa.

Tule mukaan valmennukseen, joka toteutetaan pienryhmänä (max. 20 höä) ja netin välityksellä.

Sillä ei ole siis väliä missä asut tai olet, koska tähän valmennukseen osallistut etänä. Pienryhmä mahdollistaa kuitenkin sen, että ehdit kysymään itseäsi askarruttavia kysymyksiä, eli ehdit saamaan vastauksia kysymyksiisi. Näiden lisäksi sinulla on apuna muun ryhmän tuki ja kannustus.

Valmennuksen aikana tehdään paljon tehtäviä, jotka auttavat sinua eteenpäin!

Tästä valmennuksesta saat paljon varmuutta sekä tietoa siitä, mitkä ovat niitä tärkeitä asioita mitä ottaa huomioon, kun haluaa sijoittaa asuntoihin onnistuneesti.

Valmennuksissamme tähtäämme aina siihen, että jokainen valmennettava saa konkreettisia tuloksia, koska silloin voimme varmistua siitä, että sinä olet varmasti saanut hyötyä valmennuksesta. Toisin sanoen meidän tavoite sinulle on se, että saat ostettua sijoitusasunnon itsellesi tämän valmennuksen aikana, oli se sitten se ensimmäinen sijoitusasunto tai seuraava sijoitusasunto.

Tässä valmennuksessa käymme läpi tärkeimmän ja kaikkein tarpeellisimman tiedon asuntosijoittamisesta.

Asuntosijoittamisesta on paljon erilaista tietoa tarjolla, mutta me keskitymme siihen mikä on oikeasti tärkeää ja mikä tulee tuomaan sinulle näkyviä tuloksia.

Valmennuksen osa-alueet

#1 – Asunnon rahoittaminen, velkavipu ja vakuus (26.8.2019 klo 19)

Aloitamme valmennuksen käymällä läpi miten sen oman sijoitusasunnon voi ostaa.
Olemme huomanneet, että monet valmennusasiakkaamme yllättyvät positiivisesti, kun huomaavat ottaa sellaisia asioita huomioon, mitä he eivät ole aiemmin ajatelleet. Näin ollen heillä on mahdollisuus ostaa sijoitusasunto.

Tämä osio on kaiken pohja ja perusta. Ilman hyvää perustaa, on vaikeaa rakentaa hyvää lopputulosta joka kestää. Aivan kuten et voi rakentaa hyvää ja pysyvää taloa ilman kunnon perustaa. Käymme läpi myös omaa taloutta, eli vaikka kyseessä on asuntosijoittamisen valmennus niin pidämme huolen, että myös oma taloutesi lähtee nousuun!

#2 – Mistä löytää hyvä sijoitusasunto, eri kaupungit ja alueet (3.9.2019 klo 19)

Asuntosijoittaminen on hyvin suosittua tänä päivänä. Kilpailu kovenee, sillä monet haluavat saada sijoitusasunnon itselleen ”hinnalla millä hyvänsä”. Jos haluat voittaa markkinoilla olevat kilpailijat myös tulevaisuudessa, on sinun tiedettävä mistä ostat sijoitusasunnon ja millainen on kannattava sijoitusasunto. 

Käymme läpi, mitkä asiat oikeasti merkitsevät asuntosijoittamisessa. Asioita, joita moni ei hoksaa ottaa huomioon kokonaisuuden kannalta. Käymme läpi turvallisia alueita mistä ostaa sijoitusasuntoja ja käymme myös läpi tärkeitä asioita liittyen itse asuntoon.

#3 – Sijoitusasunnon analysointi (9.9.2019 klo 19)

Tämä on sitä työtä mitä sinä asuntosijoittajana tulet tekemään. Analysoit asuntoja, että voisit löytää sopivia kohteita. Opetamme kuinka analysoida sijoitusasuntoja oikein ja mitä kriittisiä asioita sinun on tiedettävä ja osattava, että voit tehdä päätöksen sijoitusasunnon ostosta. Tämäkin osio on erittäin käytännönläheinen, eli voimme luvata, että opit analysoimaan sijoitusasuntoja valmennuksemme avulla!

#4 – Mistä tietää mikä on hyvä sijoitusasunto? (24.9.2019 klo 19)

Tässä osiossa jatkamme aiempien viikkojen teemoja ja varmistamme, että tiedät mitä asioita sinun on tiedettävä, kun olet ostamassa sijoitusasuntoa. Keskustelemme ja käymme vielä läpi hyvän sijoitusasunnon kriteerit syvemmin. Pääset oppimaan myös muilta valmennettavilta tässä osiossa, koska saat jakaa omia näkemyksiäsi tällä kertaa. Älä huoli, saat tehdä tämän nimettömänä ja kirjoittamalla, joten äänessä sinun ei tarvitse olla.

#5 – Asunnon vuokraaminen (8.10.2019 klo 19)

Jälleen kyseessä yksi palapelin tärkeä palanen. Nyt osataan ostaa sijoitusasunto, seuraavaksi se olisi vuokrattava! Tässä osiossa saat parhaat niksit ja vinkit siihen, miten vuokraat asunnon onnistuneesti. Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, mitä asioita pitää ostata kysyä vuokralaisehdokkailta?

#6 – Taloyhtiö (15.10.2019 klo 19)

Kun ostat sijoitusasunnon, et osta pelkästään yhtä asuntoa, ostat myös osan taloyhtiöstä.
Minkälaisia seikkoja tulee tietää taloyhtiöstä? Mitkä asiat ovat sellaisia asioita, jolloin emme missään nimessä halua ostaa asuntoa, mitkä asiat taas ovat sellaisia asioita, jolloin haluamme ostaa asunnon juuri tietystä taloyhtiöstä? Tämän jälkeen tiedät.

#7 – Verovähennykset (22.10.2019 klo 19)

Miten maksimoida verovähennyksiä, laillisesti? Mitkä kulut saat laittaa vähennyksiin, mitä vastaavasti et? Pelkästään verovähennysasioita tietämällä ja niitä hyödyntämällä, säästät yleensä satoja euroja.

#8 – Bonuswebinaari (29.10.2019 klo 19), jossa käydään vielä erikseen läpi kysymyksiä ja vastauksia

Bonuksena käymme läpi valmennuksen aikana tulleita kysymyksiä läpi, joita emme ole käsitelleet aiemmissa osioissa. Varmistamme, että sinulla on suunnitelma, jonka noudattamista jatkat tämän valmennuksen jälkeenkin! Haluamme, että onnistut ja teemme kaikkemme, että saat kasvatettua omaa sijoitusasuntojen määrääsi!

Tämän lisäksi käymme myös läpi omaa taloutta sekä sijoitussuunnitelman tekemistä.
Valmennuksen aikana saat kotitehtäviä. Valmennus pidetään mahdollisimman interaktiivisena, jotta SINÄ opit parhaiten.

Tule mukaan kannustavaan, ammattitaitoiseen ja menestyvään joukkoon valmentautumaan!

Valmentaja toimii Sanna Kinanen ja osan valmennuksesta valmentaja Henna Vihreävuori on mukana.

Kaikista valmennuskerroista tulee saataville myös videotallenne. Tallenteet ovat katsottavissa yhden vuoden ajan kurssin alkamispäivästä alkaen.

Huom! PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN, KUTEN AIKATAULUMUUTOKSIIN. Valmennuksen aikana EMME anna sijoitusneuvoja.

Tehokkaampaa opiskelua ja vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin

Koska tämä valmennus toteutetaan pienryhmässä, on sinulla jokaisen osuuden päätteeksi mahdollista kysyä kysymyksiä.

Webinaarit ovat osallistavia, eli eivät pelkästään tylsää kuuntelua. Saat tehdä tehtäviä ja vastata kysymyksiin itsenäisesti (ja nimettömästi), koska tällä tavoin opetetut asiat jäävät mieleen ja menevät syvälle ytimiin!

Valmennukset ovat intensiivisiä noin kahden tunnin valmennuskertoja. Yhteensä saat siis valmennusta useita tunteja ja tämän lisäksi meidän tavoite sinulle on se, että pääset teoriasta käytäntöön! Valmennettaville tuomme myös luotettavia kontakteja, joilta voi ostaa sijoitusasuntoja.

Valmennuksen hinta:

397 €
(osamaksu alk. 27 €/kk)

Valmennus alkaa 26.8.2019.

KUKA OLEN

Sanna Kinanen

Olen yrittäjä ja sijoittaja.  Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni kansainvälistyvässä yrityksessäni. 

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa elämäntilanteen, jossa palkkatyö ei ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet tai minkä ikäinen olet. Liity yhteisööni ja ota vinkkini käyttöösi!