Lähihoitajasta bisnesnaiseksi

Vielä 10 vuotta sitten en olisi voinut kuvitella, että olen tässä pisteessä tänään. Kuitenkin jokin ääni sanoi sisälläni, että minunkin elämä voisi olla jotakin suurempaa ja parempaa. Päädyin opiskelemaan lähihoitajaksi ja tein alan töitä joitakin vuosia. 5 vuotta sitten kun olin 25-vuotias, perustin oman toiminimen jonka kautta tein mm. PR-töitä. Sosiaalisuudestani oli hyötyä ja sen avulla sain töitä. Ensimmäinen vuosi yrittäjänä ei sujunut ihan ilman ongelmia. En ymmärtänyt veroasioista juuri mitään ja jouduin maksamaan mätkyjä. Selvisin siitä kuitenkin.

Tomera asenteeni ja positiivinen luonteeni on vienyt minua aina eteenpäin. En ole koskaan luovuttanut vaan aina jatkanut tekemistä.

 

Sanna Bisnesnainen

Tällä hetkellä olen 30-vuotias. Olen yrittäjä ja sijoittaja. Olen ehtinyt myymään pari yritystäni joissa osassa olen vieläkin mukana neuvonantajana. Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni yrityksessäni, joka valloittaa kansainvälisiä markkinoita parhaillaan. Tästä kaikesta huolimatta en ole yhtään sen erilaisempi ihminen kuin sinä.

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa sellaisen elämäntilanteen, ettei palkkatyö ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet, minkäikäinen ihminen olet. Tämä on kaikille mahdollista! Yleinen väärinymmärrys on se, että rikkaaksi ja vauraaksi tuleminen vaatii suuria palkkatuloja. Ei minullakaan ole ollut suuria palkkatuloja, mutta silti olet tässä pisteessä, jossa elän vapaata elämää ja matkustelen noin 4 kuukautta vuodessa. Miten ihmeessä olen päässyt tähän pisteeseen? Kuinka lähihoitajan elämä voi muuttua noin vain?

Minun elämä ei tosiaankaan muuttunut suurempien tulojen johdosta, se muuttui oivallusteni johdosta. 

Minulla on palava halu opettaa vaurastumista myös muille. Koska tiedän, että moni kamppailee näiden asioiden kanssa, eikä rahaa tunnu koskaan olevan liikaa. Voin opettaa sinullekin ne tärkeimmät asiat, jotka johtavat sinut kohti vaurastumista! Teen henkilökohtaisia varallisuusvalmennuksia, joissa asiakkaani henkilökohtainen talous laitetaan kuntoon ja tie kohti vaurastumista voi alkaa. Annan aina valmennukselleni 100 % tyytyväisyystakuun. Mitä se siis tarkoittaa? Olen niin sitoutunut tekemään vain tyytyväisiä asiakkaita, joten olen valmis antamaan sinulle rahat takaisin, ellet pääse vaurastumisessa alkuun minun opeillani.

Nyt on sinun mahdollisuus aloittaa elämää unelmiesi elämää – aivan kuten minäkin olen tehnyt!