Tiesitkö, että voit saada raha-asiasi pysyvästi parempaan kuntoon jo kuukaudessa?

Opi parhaat vinkit, miten käyttää rahaa ja kuinka tehdä sitä lisää!

Kuukauden rahatreenin avulla sinäkin voit tehdä muutoksen parempaan ja aloittaa matkasi kohti vauraampaa elämää!

OPI KÄYTÄNNÖSSÄ MITEN KÄYTTÄÄ RAHAA JA MITEN TEHDÄ SITÄ LISÄÄ!
SAAT KUUKAUDEN AJAN OHJEET JA TEHTÄVÄT JA VAURASTUMISESI VOI ALKAA!

Vaurastuminen ei ole vain tiettyjen ihmisten etuoikeus! Jokainen meistä voi alkaa saamaan lisää rahaa, jos vain tiedämme miten rahaa tulee käyttää. Suurimmalle osalle on vain vaikea hahmottaa mitä rahan saaminen vaatii, joten se ajatellaan automaattisesti vaikeana asiana.

Tässä hetkessä ymmärrän siis enemmän kuin hyvin, että saatat ajatella: MITEN MINÄ MUKA VOISIN VAURASTUA TAI SAADA LISÄÄ RAHAA? Jos olet lukenut blogiani, niin tiedät ehkä tarinani. Olen lähtenyt itse ihan nollasta ja raivannut tieni kohti taloudellista menestystä. Voin vakuuttaa, etten ole yhtään sen kummallisempi ihminen kuin sinä! Ja lähtöpisteeni oli todellakin ihan nolla – lähihoitajan palkalla olen lähtenyt rakentamaan omaa taloudellista menestystarinaani!

Tulen kertomaan sinulle miten minä lähihoitajana olen rakentanut itsellesi täysin erilaisen elämän kuin aiemmin. Ennen olin palkkatyössä ja matkustelin harvoin, nykyisin matkustelen noin 4 kuukautta vuodesta ja elän unelmieni elämää!

Miten minä lähihoitajana olen pystynyt siihen? Miten on mahdollista, että lähihoitaja, joka ei ole varakkaasta perheestä ja jolla ei ole mitään erityisiä taitoja, voi muuttaa omaa elämäänsä näin?

Kaikkihan haluavat vaurastua, mutta kaikki eivät ole valmiita tekemään niitä asioita joita vaurastuminen vaatii! Oletko sinä? Jos olet valmis tekemään jotakin, että taloudellinen tilanteesi paranee, silloin olet oikeassa paikassa! 

On kolme asiaa josta haluan sinulle kertoa nyt:

  1. Koulussa ei opeteta rahasta. Syy miksi suurin osa ihmisistä eivät tiedä miten rahaa tulisi käyttää niin, että sitä saisi enemmän johtuu siitä, ettei kukaan opeta meille rahataitoja. Ei koulu eivätkä yleensä vanhemmat. Vain harvalla on vanhemmat, jotka ovat osanneet opettaa näitä taitoja eteenpäin. Ei siis ihme, etten minä etkä ehkä sinä ole aiemmin tiennyt mitä tulisi tehdä, että voisi saada enemmän rahaa.
  2. Opiskelun tärkeys. Me Suomessa olemme niin tottuneita siihen, että opiskelu ei maksa, niin emme ole tottuneita, että jotkut valmennukset maksaa. Opiskelu on kuitenkin tärkein asia joka on saanut minut tähän pisteeseen. Sanon tämän suoraan sydämestäni! On tärkeää alkaa opiskelemaan ”vapaaehtoisesti”, omalla ajalla niitä asioita, joita vie lähemmäs kohti rahaa. Näin minä olen lähihoitajasta edennyt ja tänä päivänä teen päätyökseni valmennuksia, joissa opetan muille, miten voi alkaa saamaan lisää rahaa.
  3. Oletko koskaan käynyt kuntosalilla, silloin osaat myös tehdä lisää rahaa! Useammat meistä voivat ymmärtää, että jos haluaa laihtua tai tulla parempaan kuntoon fyysisesti, vaatii se jotakin tekemistä. Se tekeminen lähtee kuitenkin pienistä askelista, eikö totta? Jos menet salille ensimmäistä kertaa tai pitkän tauon jälkeen, et silloin ala nostelemaan painoja maksimikiloilla. Aloitat sopivalla painolla ja pikkuhiljaa nostelet suurempia painoja. Jotta voi saada lisää rahaa, vaatii se ihan samoja asioita kuin salilla käymisen aloittaminen! Pieniä askeleita. Kukaan ei vain kerro tätä sinulle, mutta valmennuksessani huomaat, ettei oman talouden hallinta ole rakettitiedettä.
Moni ihminen ajattelee jo valmiiksi, että ”en voi saada lisää rahaa”.  Jos jo valmiiksi ajattelee, ettei lisärahan saaminen ole itselleen mahdollista, on paljon vaikeampaa saada sitä. Tähän pätee sanonta: sen mihin uskot, saat! Jos kuitenkin mielessäsi käy pieninkään ajatus siitä, että “mitä jos tämä olisi minullekin mahdollista..?” Silloin olet tervetullut valmennukseeni! Sanon suoraan sen, että minun on vaikea valmentaa sinua, ellet ole avoin sille ajatukselle, että pienen askelin sinunkin elämä voi muuttua!

Haluaisitko kuitenkin muuttaa tätä asiaa ja ehkä haluaisit muuttaa oman elämäsi suunnan?

Minä ajattelin aiemmin, etten voisi vaurastua. Silti minulla oli unelmia ja pidän niistä kiinni. En kuitenkaan koskaan ihan oikeasti ajatellut, että voisin suomeksi sanottuna RIKASTUA.

Pitkä tarina lyhyesti: olen oppinut miten rahaa tulee käyttää, miten sitä tulee käsitellä ja mitä sillä tulee tehdä, että sitä voisi saada lisää. Ensimmäinen askel on oikeastaan se, että sinä alat tekemään töitä itsesi kanssa. Raha ei ole asia joka tulee tupsahtamaan sinulle nenän eteen, se tulee sinulle sen ansiosta, että sinä olet opetellut uusia asioita ja uusia taitoja, että voisit saada lisää rahaa. Nämä taidot eivät ole vaikeita, ne ovat itseasiassa yksinkertaisia.

Oma elämäntehtäväni on auttaa myös muita vaurastumaan! Vaurastuminen ei varmasti tule tapahtumaan hetkessä, semmoista en edes yritä väittää. Kuitenkin jotkut vaurastuvat nopeammin ja jotkut hitaammin – riippuen omasta tekemisestä ja ajallisesta panostuksesta.

Jos olet valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti vaurastumista, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan Kuukauden rahatreenin!

Kuukauden rahatreeniä voit ajatella intensiivisenä salitreeninä jossa minä olen ”kuntosaliohjaajasi”. Aivan kuten henkilökohtaisen kuntosalivalmentajan avulla, minä olen tehnyt sinulle kuukauden ohjelman jotta voit päästä tuloksiin! Kuukauden aikana teet viikottain tehtäviä jotka auttavat sinua eteenpäin.

Näitä ohjeita noudattamalla voin luvata, että taloudellinen tilanteesi ei tule olemaan samanlainen enää, vaan se menee parempaan! Luonnollisesti sinä olet vastuussa siitä, että teet, mutta minä annan ohjeet.

Kuukauden rahatreeni ei ole hinnastakaan kiinni, mukaan pääset alle 9 eurolla!

Jos siis haluat vaurastua yhdessä minun kanssani, vastaa vain KYLLÄ!

Tule mukaan Suomen ensimmäiseen rahatreeniin, jossa asiat kerrotaan selkokielellä eikä vaikeita sanoja tarvitse pelätä. Suurin osa valmennuksista ovat vaikea selkoisia, sillä niissä käytetään sanoja, jota ei koulussa opetettu. Minä esitän asiat selkeästi ja helposti ymmärrettävästi.

Kuukauden rahatreenissä saat joka päivälle uuden rahatreenin, mutta voit kuitenkin edetä täysin omassa tahdissasi. Toki mitä nopeammin teet, sen nopeampaa on sinun vaurastuminen.

Kuukauden rahatreeni -verkkovalmennus

Hinta nyt vain 9 €.