Miljonääri Mindset

Erikoistarjous – Voimassa vain nyt!

Jos poistun tältä sivulta, niin en näe enää tätä tarjousta koskaan.

ISO KIITOS!
Rahatreeni on nyt lisätty ostoskoriin.
Minulla on sinulle vielä yksi huikea mahdollisuus!

Miljonääri Mindset -valmennus

Oletko päättänyt muuttaa omaa elämääsi todenteolla? Haluatko alkaa saamaan rahaa nopeammin? Jos olet, niin kutsun sinut mukaan seuraavalle tasolle!

Tämän valmennuksen avulla saavutat tavoitteesi nopeammin kuin osaat kuvitellakaan.

Opetan sinulle niitä asioita, jotka pidättelevät sinua tällä hetkellä saamasta lisää rahaa. Opetan myös miten pääset tasolle, jossa voit tienata enemmän. Mikäli olet tilanteessa, jossa haluaisit vaihtaa työpaikkaa, niin opetan sinulle ne tekijät, joilla uusi työntekijä valitaan ja miten sinä tulet olemaan parempi hakija kuin kukaan muu!

Mitä muuten olisit valmis maksamaan, jos onnistuisin opettamaan sinulle edes yhden asian, jonka tekemällä voisit alkaa tienaamaan enemmän? Luuletko, että valmennukseni olisi silloin 29 euron arvoinen?

Tosiasiassa opetan sinulle USEITA arvokkaita asioita, joita tekemällä voit avata uuden vaiheen elämässäsi. Vaiheen, jossa rahaa tulee sinulle enemmän. En sano, että kaikki asiat tulevat ilmaiseksi. On myös tehtävä ja toimittava ohjeideni mukaan.

Väitän kuitenkin, että tämä valmennus on sinulle useiden tuhansien eurojen arvoinen käytännössä eli oikeassa elämässä, jossa me kaikki elämme. En anna sinulle ohjeita, jotka eivät toimi todellisuudessa Annan sinulle ohjeita, jotka toimivat siitä hetkestä alkaen, kun alat niitä toteuttamaan!

Sadat naiset eivät voi olla valmennuksistani väärässä!

Minulle tulee lähes joka päivä sähköpostia tai viestiä Facebookin kautta, jossa naiset kertovat miten heidän elämänsä on muuttunut valmennusteni avulla!

Olen täällä auttamassa sinua kohti sinun taloudellisia unelmiasi! Jokainen meistä voi saavuttaa sen minkä haluaa ja sinun sydämesi tietää sen.

Tule mukaan ja muuta omaa elämääsi, koska NYT jos koskaan on sen aika!

[et_pb_image src=”https://bisnesnainen.com/wp-content/uploads/2019/01/sanna-kaunis.jpg” _builder_version=”3.0.89″]

Miljonääri Mindset valmennus sisältää: 

  1. Varakkaiden salaisuudet. (norm. 29 €)
  2. Kuinka saada unelmien työpaikka. (norm. 29 €)
  3. Kuinka saada toivotut asiat tapahtumaan nopeammin. (norm. 29 €)
  4. Mitkä asiat estävät sinua saamasta rahaa ja miten tehdä itsestäsi rahamagneetti. (norm. 29 €)
  5. Voimakas rahameditaatio, jonka avulla olen saanut runsaasti rahaa itselleni ja opetan sen nyt myös sinulle.  (norm. 29 €)
  6. Saat vielä mahtavan 30 päivän ohjelman helppoine tehtävineen, joka tuo rahan luoksesi.

Hinta nyt vain 29 €
(norm. 97 €)

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”https://bisnesnainen.com/kassa/?add-to-cart=7693&apply_coupon=miljonaari” button_text=”Haluan tarjouksen!”]

Ei kiitos, jätän tämän kertatarjouksen väliin, vaikka tutkimukset osoittavat että valmentautumalla pääsee nopeammin tavoitteisiinsa.

Tämä erikoistarjous on voimassa vain nyt ja Miljonääri Mindset -valmennusta ei tulla myymään enää tämän jälkeen näin edullisesti. Jos olet kiinnostunut tästä, niin hanki se nyt poikkeuksellisen edulliseen hintaan. 

Sannaa on haastateltu mm.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row custom_padding=”0px|0px|28.7969px|0px” _builder_version=”3.22.3″][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_image src=”https://bisnesnainen.com/wp-content/uploads/2019/01/woman-entrepreneur.png” _builder_version=”3.0.89″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_image src=”https://bisnesnainen.com/wp-content/uploads/2019/01/menaiset-logo-2.png” _builder_version=”3.0.89″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_image src=”https://bisnesnainen.com/wp-content/uploads/2019/01/iltasanomat.png” _builder_version=”3.0.89″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.0.89″][et_pb_image src=”https://bisnesnainen.com/wp-content/uploads/2019/01/sijoitusovi.png” _builder_version=”3.0.89″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]