Verkkokauppa kasvuun -valmennus

Mietitkö oman verkkokaupan perustamista tai onko sinulla jo verkkokauppa, jonka kasvattamisessa tarvitset apua? 

Minun oma verkkokauppataustani on semmoinen, että lähdin kasvattamaan omaa verkkokauppaani täysin nollasta ilman suuria rahoja.  Lähdin alalle josta en tiennyt mitään.

En oikeastaan tiennyt edes verkkokaupasta juurikaan mitään. Mieheni joka kuuluu Suomen ykkösnimiin mitä tulee hakukoneoptimointiin, auttoi minut alkuun. Rahoitin verkkokauppani tuloilla, jotka sain osa-aikatyöstä. Tein sitkeästi töitä ja opiskelin verkkokauppaa alana.

Olen sijoittanut kymmeniä tuhansia euroja itseni kouluttamiseen ja voin syvältä sydämestäni sanoa, että se on kannattanut! Ensimmäinen verkkokauppani menestyi erittäin hyvin ja kasvoi kokoajan. Päihitimme Googlessa muut suuret toimijat kuten Zalandon, H&M:n, Elloksen… sekä muut saman alan yritykset, jotka olivat olleet alalla jo monta vuotta. Verkkokaupan Google näkyvyys on vain yksi osa-alue kokonaisuutta, mutta se on yksi hyvin tärkeä osa-alue jokaiselle verkkokaupalle. 

Verkkokauppaliiketoiminnan mentori ja valmentaja Sanna Kinanen

Hioin jokaisen palikan kuntoon omassa verkkokaupassani, kunnes sain sen niin hyvälle mallille, että pystyin myymään kaupan. 

Olen sittemmin perustanut myös kaksi muuta verkkokauppaa, ja toimin tänäkin päivänä verkkokauppiaana uusien haasteiden parissa – kasvatan kansainvälistä verkkokauppaa. Toimin edelleen mentorina ensimmäisessä verkkokaupassani, ja yhdessä uuden omistajan kanssa kasvatamme toimintaa.

Verkkokauppa alana mahdollistaa itselleni hyvin paljon – liiketoiminnan, jossa en ole aikaan enkä paikkaan sidottu. Tämä on ollut oma haaveeni ja se on toteutunut. Olen ollut niin kiinnostunut kehittämään omaan osaamistani verkkokauppa-alalla, että opiskelin myös tuotekehittäjäksi ja valmistuin tuotekehittäjäksi vuonna 2017.

Haluan auttaa myös sinua menestymään omassa verkkokauppa toiminnassasi ja antaa sinulle kaikki ne työkalut käyttöösi, joita itse käytän ja joilla olen itse kasvattanut useita omia verkkokauppojani. Olen hyvin tarkka siitä, että teen niitä asioita joista puhun, joten voit olla varma, että saat parhaan opin minun kauttani, sillä kehitän itseäni kokoajan. En myöskään tykkää siitä, että vain puhutaan ja luvataan tuloksia – olen myös sitoutunut näyttämään sinulle tulokset.

Lupaan siis sinulle, että valmennukseni avulla kasvatat omaa verkkokauppatoimintaasi valmennuksemme aikana vähintään saman suuruisen summan verran, kuin mitä maksat valmennuksestani!

Mitä valmennus sisältää?  • Verkkokaupan ja idean läpikäyminen
  • Verkkokaupan analyysin
  • Nettisivujen analyysin
  • Kulut ja budjetointi
  • Markkinointi (SEO, Adwords, Facebook-markkinointi)
  • Markkinointiputken rakentaminen kannattavasti (saat suoran malliviestit minulta markkinointiputken rakentamiseen)
  • Asiakashankinta eri kanavista (tätä käydään läpi laajasti)
  • Sähköpostimarkkinointi
  • Automaatio (eli erilaisten työkalujen läpikäynti, jotta voit automatisoida osan työstäsi)
  • Verkkokauppiaan erilaiset työkalut

Valmennnus painotetaan luonnollisesti sille alueelle mikä vaikuttaa eniten juuri sinun verkkokauppasi kasvuun. Otan myös huomioon sinun toiveet siitä, mitä haluaisit oppia ja missä koet tarvitsevasi lisää oppia. Kasvatetaan yhdessä verkkokauppasi nousuun ja tehdään siitä sinulle liiketoiminta, joka tuo sinulle sen rahan jonka haluat sen sinulle tuovan!

Miksi osallistuisin valmennukseen?Mitä hyötyä valmennuksesta on minulle?

Tämän valmennuksen jälkeen saat verkkokauppasi kukoistamaan! Verkkokauppa myynnissä on tiettyjä lainalaisuuksia joita tulee noudattaa, ja minä opetan ne sinulle. Mikä tahansa verkkokauppa voi menestyä, jos se on tehty oikein. Valmennuksen avulla saat sen tärkeän tiedon itsellesi, jolla voit menestyä. Rakennamme yhdessä verkkokauppasi kohti kasvua hyvin käytännönläheisin keinoin. Mikä parasta, sinulle jää kaikki tämä tieto ja runsas kirjallinen materiaali käyttöösi valmennuksen jälkeen, jonka avulla onnistut varmasti myös jatkossa!

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus sopii sinulle joka olet jo verkkokauppias mutta tarvitset apua verkkokauppasi kasvattamiseen kannattavaksi. Tämä valmennus sopii erinomaisesti myös sinulle, joka vasta mietit verkkokaupan perustamista ja haluat yhdessä valmentajan kanssa rakentaa verkkokaupan ihan alusta lähtien. Annan tällekin valmennukselleni tyytyväisyystakuun! Lupaan siis sinulle, että kasvatat verkkokauppasi liikevaihtoa vähintään saman summan verran, kuin mitä maksoit tästä valmennuksesta. Ja tämä on sinulle vasta alkua – verkkokauppasi jatkaa kasvuaan myös tämän valmennuksen jälkeen, jos noudatat niitä oppeja, jotka sinulle opetan!

Miksi valitsisin Bisnesnaisen valmennuksen?

Kun puhutaan liiketoiminnasta, on todella tärkeää valita valmentaja joka itse tekee liiketoimintaa ja jolla on siitä kokemusta. Hyvä asia on myös se, että oma valmentaja valmentautuu säännöllisesti, koska miten voi muutoin olla hyvä valmentaja? Minä olen rakentanut 3 verkkokauppa ja valmentaudun kokoajan. Olen itse verkkokauppa-alalla tälläkin hetkellä. Yksi asia jota korostan on se, että minulla on myös vahva tiimi takanani, ja sieltä löytyy henkilöitä jotka työskentelevät kokoajan verkkokauppojen kanssa. Koska verkkokauppa on alana todella moniuloitteinen ei silloin välttämättä voi sanoa, että yksi valmentaja osaisi ihan kaiken. Valitsemalla minut valmentajaksesi voit tietää, että minun oma tiimini on tukena ja apuna ja ratkomme ongelmat yhdessä!

Oletko kiinnostunut valmennuksesta? Jätä yhteydenottopyyntö!

KUKA OLEN

Sanna Kinanen

Olen yrittäjä ja sijoittaja.  Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni kansainvälistyvässä yrityksessäni. 

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa elämäntilanteen, jossa palkkatyö ei ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet tai minkä ikäinen olet. Liity yhteisööni ja ota vinkkini käyttöösi!