Rakenna menestyvä liiketoiminta ja onnistu siinä oikeasti!

Haluaisitko rakentaa itsellesi vapaamman elämän? Elämän, jossa palkka voi olla nouseva sen sijaan, että joutuu aina taistelemaan siitä, voisiko raha saada enemmän vaikkapa työnantajan kanssa? Haluaisitko luoda jotain ihan omaa, jotain mihin tulee sinun oman kädenjälki ja jotain missä sinulla on valta päättää?

Haluaisitko kenties vaihtaa kokonaan alaa ja toimia sellaisella alalla, jossa voit vapaasti valita työaikasi ja paikkasi? Tai mikä parempi – mitä jos voisit luoda sellaisen tulonlähteen, joka EI OLE SINUN TYÖPANOKSESTA RIIPPUVAINEN?

Tervetuloa VERKKOKAUPPA LIVEEN

Autamme sinua rakentamaan bisneksen, josta sinä voit olla LOMALLA kun olet ensin saanut tarvittavat palikat kohdilleen!

Olemme Sanna ja Ville Kinanen, aviopari. Ville toimi verkkokauppiaana jo ennen kuin Sanna ja Ville tapasivat. Villeä voisi sanoa alan pioneereiksi Suomessa, sillä Ville aloitti verkkokaupan yli 10 vuotta sitten, eli silloin kun se ei ollut yleistä vielä Suomessa.

Sanna on ehtinyt toimia usean verkkokaupan perustajana ja omistajana. Sannalla on kyky luoda todella vähästä (vähällä rahalla) jotain suurta ja vieläpä nopeassa ajassa. Tämän Sanna on tehnyt usean eri verkkokaupan kanssa.

Yhdessä Sanna ja Ville ovat myyneet useita eri alan verkkokauppoja, eli he ovat onnistuneet tekemään ensin itselleen menestyviä kauppoja, jonka jälkeen he ovat saaneet nämä kannattavasti myytyä.

Nyt he kumpikin opettavat sinulle miten perustaa oma menestyvä verkkokauppa. Emme väitä, että se tulee ilmaiseski ja tekemättä mitään.

Mutta todellakin väitämme, että se on yksinkertaisempaa kuin arvaisikaan! Ruohonjuuritason työllä pääsee todella pitkälle kun miettii verkkokauppaa, joten se todella soveltuu hyvin moniin eri elämäntilanteisiin ja hyvin monelle eri tyyppiselle ihmisille.

Sinulla täytyy olla vahva tahto tehdä itsellesi jotain omaa ja riittävästi motivaatioita. Sinulla täytyy olla halua ottaa oppeja vastaan. Näillä eväillä pääset jo pitkälle!

Mitä opit Verkkokauppa LIVE -valmennuksessa?

Verkkokauppalive valmennus on etänä käytävä valmennus, mutta kuitenkin niin, että olet (mieluiten) livenä netin äärellä paikalla, kun valmennukset pidetään. Tallenteet tulevat jokaisesta livestä, joten jos jokin kerta et pääse mukaan, voit katsoa sen kerran valmennusosion tallenteena.

star

OSA 1: Mistä lähteä liikenteeseen? Mille toimialalle verkkokauppa kannattaa perustaa? 

16.6.2020 klo 19:00 – 21:00

Käymme läpi alusta asti ne asiat, mitkä on tärkeä tietää kun lähtee perustamaan verkkokauppaa ja ylipäätään bisnestä. Emme halua jättää mitään asioita huomioimatta ja alussa on tärkeää tehdä pohjatyö riittävän tarkasti, että menestyminen on mahdollista. Kun tämä palanen on kunnossa yhdessä muiden tärkein osien kanssa, niin voit odottaa, että bisneksesi menestyy!

star

OSA 2: Sopivan tuotteen valinta

24.6.2020 klo 19:00 – 21:00

Tässä osioissa käymme laajasti läpi sen, että miten valitaan tuote, mistä ne löytää ja kaikkea sellaista, mitä jälleen kerran tarvitset, että voit menestyä verkkokauppiaana.
Huomioimme sellaisia asioita, jotka huomaamme jäävän unholaan monilta henkilöiltä, jotka lähtevät perustamaan verkkokauppaan ilman minkäänlaista apua asiaan, tämä kun johtaa yleensä huonoihin tuloksiin.

Kahden ensimmäisen osion jälkeen tiedät mistä lähdet liikkeelle ja ylipäätään sen mitä olet tekemässä ja miksi, ja voit saada varmuuden myös siitä, että se on kannattavaa!24

star

OSA 3: Verkkokaupan perustaminen käytännössä (osa 1)

30.6.2020 klo 19:00 – 21:00

Sekä Sanna että Ville ovat hyvin käytännönläheisiä ihmisiä. Tämä siis ei ole teoriavalmennus, tässä valmennuksessa näytetään kädestä pitäen mitä sinun tulee tehdä!

Tässä osiossa käymme läpi juurta jaksain miten konkreettisesti perustat ja pystytät kaupat. Säästä aikaa siinä, että sinun ei tarvitse itse pähkäillä kaikkea – annamme sinulle kaikessa oikotien ja näin voit päästä tienaamaan rahaa nopeammin.

star

OSA 4: Verkkokaupan perustaminen käytännössä (osa 2)

7.7.2020 klo 19:00 – 21:00

Tässä osiossa jatketaan edellisestä osiosta mutta tässä menemme syvemmälle siihen, mitä tapahtuu verkkokaupan ”sisällä”. Käymme läpi kaikki tarvittavat asiat tähän liittyen.
Mainitsemmahan jo, että kotitehtäviä tulee, jotta sinä varmasti onnistut tässä!

star

OSA 5: Verkkokaupan talousasiat haltuun

5.8.2020 klo 19:00 – 21:00

Talous ja sen suunnittelu ovat minkä tahansa bisneksen tärkeitä kulmakiviä. Väitämme, että suurimmalta osalta pienyrittäjiä jää tämä palanen huomioimatta ja sen takia opetamme sinulle niin yrityksen talousasioita mutta myös muita asioita liittyen verkkokaupan talouteen.

Tiedät tarkalleen mitä tarvitset verkkokauppaasi, jotta myös juridinen puoli (lain näkökulmasta) on asiat hoidettu oikein.

star

OSA 6: Verkkokaupan tehokas markkinointi

11.8.2020 klo 19:00 – 21:00

Verkkokauppa perustettu! Mitäs sitten? Käymme läpi erilaisia tapoja tehdä markkinointia. Villen päätyö on tänä päivänä nimenomaan markkinointi, jota hän on tehnyt aina Kotipzzasta lähtien myös pienempiin yrityksiin.

Hyödynnämme laaja osaamistamme tässäkin aiheessa, jotta sinä voisit onnistua nopeasti!

Käymme läpi myös edullisia tapoja tai sellaisia tapoja, jotka eivät maksa mitään! Aina ei siis tarvitse olla rahaa siihen, että voisi markkinoida omaa yritystään.

star

OSA 7: Maksettu mainonta tuottavaksi 

18.8.2020 klo 19:00 – 21:00

Miten tehdä mainontaa? Missä ja miten? Tässä osioissa käymme jälleen kerran konkretian kautta läpi nämä asiat, jotta mikään ei jäisi epäselväksi. Käännämme kaikki kivet ja kannot eri näkökulmista näissä asioissa.

Ja muistathan, että annamme aina käytännönläheisiä oppeja, eli emme vain kerro, me myös NÄYTÄMME missä tehdään ja miten tehdään 🙂

star

OSA 8: Bonuswebinaari (kysymykset ja vastaukset)

Bonusliveissä tilaa annettaan sille, että me vastataan kaikkiin kysymyksiin, jotka ovat tulleet pintaan matkan varrella. Tässä kohtaa sinulla on jo toivon mukaan oma verkkokauppa pystyssä, niin siinä vaiheessa kysymyksiäkin alkaa nousemaan eri tavalla. Olemme täällä sinua ja menestystäsi varten!

star

OSA 9: Bonuswebinaari 2 (kysymykset ja vastaukset)

Halumme aidosti, että sinä menestyt! Annamme sen takia vielä toisen bonusvalmennuksen, jossa vastaamme kysymyksiin ja, jossa käymme läpi asioita, jotka ovat tulleet esiin valmennuksen aikana. Voit olla varma siitä, että annamme kaikkemme!!!

Huom! PIDÄTÄMME OIKEUDEN MUUTOKSIIN, KUTEN AIKATAULUMUUTOKSIIN.

Verkkokauppalive valmennus saatavilla nyt hintaan:

397 € (norm. 970 €)

Haluamme myös kuulla sinun menestystarinasi ja olemme varmoja siitä, että Verkkokauppa LIVE valmennuksemme avulla sinäkin voit onnistua!

Verkkokauppa todella voidaan tehdä niin, että itse ei tarvitse tehdä töitä omassa yrityksessään! Verkkokauppa on ala, joka voidaan ulkoistaa täysin eikä tämä ole vitsi!

Sanna ja Ville ovat molemmat tehneet tämän useammankin kerran, joten todella tiedämme mistä puhumme ja suoraan sydämestä kerromme nämä asiat.

Miltä siis kuulostaisi elämä, jossa rahaa tulee sinulle enemmän kuin tällä hetkellä? Miltä kuulostaisi elämä, jossa sinä voit makoilla välillä auringon alla, samalla kun itse verkkokauppa tekee töitä puolestasi?

Minä ja Ville olemme täällä kertomassa ja opettamassa, että se todella on mahdollista ja tehtävissä. TULE ROHKEASTI MUKAAN, mikäli olet valmis näkemään hieman vaivaa, laittamaan itsesi likoon, mutta samalla voit tietää, että työ kyllä palkitaan, kun toimit ohjeidemme mukaisesti!

Kenelle valmennus sopii?

Kenelle valmennus EI sovi?

Haluatko perustaa oman verkkokaupan ammattilaisten avustuksella ja opeilla?

Suosittelen valmennusta ennen kaikkea sinulle, joka haluat panostaa tähän asiaa ja haluat todella perustaa VERKKOKAUPAN 🙂 Haluamme antaa kaikkemme sellaiselle ihmisille, koska tämä todella on ”kädestä pitäen” -valmennus, jonka lopputuotoksena haluamme, että jokainen on perustanut yrityksen ja mahdollisimman monilla on oma verkkokauppa perustettuna!

ELI SIIS SANOISTA TEKOIHIN koska se on sitä, mistä myös Sannasta ja Villestä on kyse; aletaan tekemään, jotta voidaan saavuttaa sellainen elämä, jossa raha eikä aika ole enää este, vaan että voi alkaa elämään sitä omaa unelmaelämää kaikkine niine asioineen, joita siihen juuri sinulla kuuluu.

Osallistu verkkovalmennukseen:

397 € (norm. 970 €)