Asunto­sijoittamisen valmennus

Tiesitkö, että jokainen meistä voi tehdä asuntosijoittamista, vaikka sinulla olisi vain vähän säästöjä? Asuntosijoittamisen hienous piilee juuri tässä asiassa, josta moni ei edes tiedä.

Asuntosijoittaminen on todella trendikäs aihe ja kilpailu markkinoilla kovenee. Voit onnistua asuntosijoittamisessa tietämällä, mitä olet ostamassa.

Tarjoamme asuntosijoittamisen valmennusta joko henkilökohtaisesti tai pienryhmässä. Tärkein tavoitteemme sinulle on se, että valmennuksemme aikana ostat itsellesi sijoitusasunnon.

Jokainen valmennuksemme tähtää tuloksiin, tuloksiin ja vielä kerran tuloksiin! Suurin osa asiakkaistamme päätyy ostamaan itselleen asunnon valmennuksemme aikana – tällöin koemme, että olemme myös onnistuneet valmennuksessa.

Puhelinkonsultaation tarkoitus on kartoittaa tilanteesi ja katsoa voimmeko auttaa sinua tilanteessasi eteenpäin. Puhelu on täysin ilmainen ja annamme siinä omat vinkkimme sinulle, mitä meidän mielestämme sinun tilanteessasi voisi tehdä ja mikä on kannattavaa.

Vain keskustelemalla kanssasi voimme todella tietää, mikä juuri sinun tilanteessasi on oikea vaihtoehto, joten kannustamme sinua ottamaan yhteyttä ja varaamaan oman ilmaisen aikasi tiimiltämme.Asuntosijoittamisen valmennuksemme on intensiivinen sukellus asuntosijoittamisen saloihin. Tiesitkö muuten, että suurin osa markkinoilla olevista asunnoista ei edes sovellu sijoitusasunnoiksi? Mutta silti niitä ostetaan sijoitukseen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että suurin osa ihmisistä, jotka tituleeraavat itseään asuntosijoittajiksi eivät tee sitä tavalla, joka toisi heille lisää rahaa. Näin ollen he myös häviävät rahaa ja hidastavat omaa taloudellista menestystään.

Jos sinä haluat olla voittavalla puolella ja tehdä asuntosijoittamista kuten ammattiasuntosijoittaja jo heti alusta lähtien, niin sinun on tiedettävä asioita, joita valtaosa eivät tiedä. Me opetamme sinulle nämä asiat.

Kun kerran olet oppinut nämä asiat, pysyvät ne mukanasi koko loppuelämäsi ajan.

YKSIKIN VIRHE ASUNTOSIJOIT­TAMISESSA SAATTAA KÄYDÄ KALLIIKSI! Valmennus voi säästää sinulle useita tuhansia euroja!

Moni ihminen luulee, ettei he taloudellisista syistä voi ostaa sijoitusasuntoja. Usein tämä ei pidä edes paikkansa. Luonnollisesti otamme jokaisen henkilökohtaisen talouden huomioon, se kun on vaurastumisen perusta. Joka tapauksessa törmäämme usein ihmisiin, jotka hyvinkin voisivat aloittaa asuntosijoittamisen, mutta jostain syystä he ajattelevat, että se ei ole heille mahdollista. Juttele siis meidän kanssamme ensin, ennen kuin teet päätöksiä suuntaan tai toiseen – me voimme opastaa ja auttaa sinua eteenpäin. Neuvomme aina jokaista varaamaan täysin ilmaisen henkilökohtaisen puhelun kanssamme, koska tällöin saamme hyvän kuvan siitä, missä tilanteessa olet ja voimme aidosti kertoa mitä mieltä me olemme ja miten voimme auttaa sinua taloudellisissa tavoitteissasi. Voi hyvin olla, ettei asuntosijoittaminen sovellu tämän hetkiseen tilanteeseesi, mutta on myös hyvä mahdollisuus, että se sopii sinulle kuin nenä päähän! Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin voimme ainakin katsoa tilannettasi hieman eteenpäin. Tämä on sinulle täysin maksutonta ja autamme mielellämme!


Tapaa asunto­sijoittamisen tiimisiSanna Kinanen

Sannalla on sijoitusasuntoja ympäri Suomen. Hän on perustanut Bisnesnainen -valmennusyhtiön, ja Sanna on toiminut pitkään mentorina ja valmentaja useille asuntosijoittajille. 
Sanna tykkää aidosti vuokraustoiminnasta ja hän on hyvä löytämään hyviä sijoitusasuntoja myös asiakkailleen. Sannalla on kokemusta myös kimuranteista vuokralaisista ja on hyvä antamaan ne pienimmätkin vinkit, joilla jokainen voi onnistua asuntosijoittamisessa.

Sanna on pitänyt useita asuntosijoittamisen valmennuksia ja kaikki Bisnesnaisen valmennukset on suunniteltu siten, että jokainen asiakas saa niistä tuloksia. Tulokset ovat lähtökohtana jokaista valmennusta suunniteltaessa, koska tulokset ovat se asia, joka loppukädessä puhuu puolestaan.

MITÄ ASUNTOSIJOITTAMISEN VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Opetamme sinulle ne kaikista tärkeimmät ja kriittisimmät asiat, jotka sinun tulee hallita, kun haluat onnistua asuntosijoittamisessa. Opit asuntojen analysoinnin oikeaoppisesti, opit mitkä ovat asuntosijoittamisen sudenkuopat sekä opit matematiikan asuntosijoittamisen takana – tosi helpolla ja jopa hauskalla tavalla! Numerot ovat kuitenkin asuntosijoittamisen perusta, joten tätä vaihetta emme voi jättää väliin. Opit kaiken tarpeellisen, mitä sinun täytyy ehdottomasti tietää jo ennen kuin ostat sijoitusasunnon! Opit miten pankkiasiat hoidetaan asuntoa ostettaessa. Tämän lisäksi opit luonnollisesti, miten onnistua asuntosijoittamisessa myös asunnon oston jälkeen – tämä kun on myös yksi kriittinen palanen onnistumista!

Voit nähdä valmennuksen kuin isona kakkuna: kun kakun jokainen palanen on kohdallaan, tulet varmasti onnistumaan asuntosijoittamisessa. Jos taas olet epähuomiossa jättänyt yhdenkin palasen huomioimatta, saattaa se käydä sinulle kalliiksi.

Tämän takia olemme koonneet sinulle kakun ja varmistamme, että sinä olet ymmärtänyt jokaisen kakun palasen, eli sen mitä opetamme.

Tällä reseptillä tiedämme, että sinäkin onnistut!Jokaisella tuntemallani aidosti vauraalla ihmisellä on sijoitusasuntoja - sinullakin tulisi olla, mikäli tavoitteesi on saada parempi taloudellinen tilanne.Pohditko kenties seuraavanlaisia asioita:

  • Mistä löytää hyvä sijoitusasunto?
  • Mikä edes on hyvä sijoitusasunto?
  • Mistä tiedän voinko minä tehdä asuntosijoittamista?
  • Mistä löytää hyvä sijoitusasunto alle markkinahinnan?
  • Remontit pelottavat tai arveluttavat
  • Miten tehdä asuntosijoittamista pienellä rahalla?
  • Miten kasvattaa omaa asuntosijoitussalkkua suuremmaksi?

Mikäli vastasit johonkin kysymykseen kyllä, kannattaa sinun ehdottomasti varata aika meidän täysin ilmaiseen puhelinkonsultaatioomme. Jos olet pohtinut näitä kysymyksiä niin uskomme, että sinulla on mahdollisuus alkaa asuntosijoittajaksi, mutta se selviää tarkemmin, kun keskustelemme kanssasi ja kartoitamme tilanteesi täysin ilmaiseksi.

Oletko kiinnostunut asuntosijoitus­valmennuksesta? Jätä yhteystietosi nyt!

Q&A

Kuka voi tulla asuntosijoittamiseen valmennukseen?

Suosittelemme tätä valmennusta sellaiselle henkilölle, jonka on mahdollista tehdä asuntosijoittamista. Meidän täytyy siis ensin varmistaa, että taloudellinen tilanteesi on sellainen, että asuntosijoittaminen on sinulle mahdollista. Tämän varmistamme puhelinkeskustelun avulla, joka on henkilökohtainen ja luonnollisesti täysin luottamuksellinen.

Missä vaiheessa asuntosijoittamisen valmennusta kannattaa harkita?

Valmennusta kannattaa harkita jo hyvissä ajoin ennen sijoitusasunnon ostoa.

Monet haluavat innostuksissaan lähteä ostamaan sijoitusasuntoa, jos vain pankki myöntää lainan.

Jos kuitenkin haluat olla voittavalla puolella ja varmistaa, että ostat järkeviä sijoitusasuntoja, niin silloin sinun kannattaa opiskella nämä kriittisen tärkeät asiat jo ennen kuin ostat asunnon.

Mikä on valmennuksen kesto?

Ohjenuoraksi suosittelemme, että pidämme valmennuksen noin 2-4 viikon välein.

Otamme aina huomioon asiakkaan toiveet ja etenemme aina sinulle sopivassa tahdissa.

Valmennuskertoja tulee noin 4-8 riippuen siitä, minkälaisen paketin ja kokonaisuuden haluat ottaa.