Asuntosijoittamisen valmennus

Aloitin asuntosijoittamisen ilman penniäkään omaa rahaa. Kiinnostuin asuntosijoittamisesta pikkuhiljaa enemmän ja enemmän, ja matkan varrella olen ostanut useita sijoitusasuntoja. Kiinnostukseni asuntoihin kasvoi niin suureksi, että päädyin valmentamaan myös muita ihmisiä asuntosijoittamisen parissa.

Pidän asuntosijoittamista hyvänä välineenä päästä kohti omia tavoitteita ja unelmia kun se tehdään oikein. Usein myös omiin unelmiin ja tavoitteisiin liittyy raha, jonka asuntosijoittaminen voi mahdollistaa.

Asunnot ovat olleet minulle hyvä tapa kasvattaa omaa varallisuutta, mutta erityisen iloinen olen siitä, että asunnoilla voi alkaa heti saamaan positiivista kassavirtaa. Positiivinen kassavirta tässä yhteydessä tarkoittaa sitä,  että saa joka kuukausi rahaa siitä, että joku asuu vuokralla omassa sijoitusasunnossa. Sijoitusasunnot eivät siis suinkaan kasvata pelkkää varallisuutta, eikä asuntosijoittamisen hyödyistä tarvitse päästä nauttimaan vasta vuosien ja vuosien päästä. Parhaat kohteet ovat sellaisia, joista saa rahaa joka ikinen kuukausi. Koska jos ollaan ihan rehellisiä, kuka jaksaa odottaa 10 tai 20 vuotta, että alkaa omat sijoitukset tuottamaan? Kyllä suurin osa haluaa tuottoa mahdollisimman pian.

Minulle on henkilökohtaisesti tärkeää, että teen itse sitä mistä puhun. Sijoitan siis asuntoihin itsekin ja voin tarjota asiakkailleni kontakteja joiden kautta voi löytää hyviä asuntosijoituskohteita. Tarjoan siis käytännössä ”avaimet käteen” -valmennusta, eli valmennuksen aikana sekä opit hyväksi asuntosijoittajaksi, mutta voit myös löytää kohteita kauttani.

Valmennuksessa autan sinua niissä kysymyksissä jotka sinä haluat oppia. Lähtökohta on kuitenkin se, että valmennan sinua todella käytännönläheisesti. Haluan, että ne opit jotka minulta saat myös pysyvät sinulla niin, että voit jatkossa tehdä hyviä päätöksiä asuntosijoittamisessa.

Minun valmennuksesta saat kirjallista materiaalia sekä tärkeitä dokumentteja joita tarvitset jos haluat ryhtyä asuntosijoittajaksi. Annan sinulle sen kaikista tärkeimmän tiedon asuntosijoittamisesta, eli juurikin sen tiedon millä menestyt asuntosijoittajana.

Olen hyvin sitoutunut siihen, että kaikki asiakkaani ovat tyytyväisiä ja että he saavat tuloksia!

Yrittäjänä ymmärrän sen, että se raha joka investoidaan on myös tultava takaisin. Sen takia lupaan, että jokainen joka käy valmennukseni tietää, että valmennuksen käymällä he säästivät useita satoja, usein jopa tuhansia euroja, koska he osaavat löytää oikeat kohteet valmennukseni avulla.

Mitä hyötyä valmennuksesta on minulle?

Tämän valmennuksen jälkeen sinulla on vahva teoria tieto siitä, miten tehdä asuntosijoittamista kannattavasti ja oikein. Opit asuntosijoittamisen tärkeimmät vaiheet. Osaat tehdä laskelmat ja opit analysoimaan sijoitusasuntoja. Opetan sinulle myös kuinka neuvotella pankin kanssa. Saat lisäksi rutkasti kirjallista materiaalia, joka jää sinulle talteen myös valmennuksen jälkeen.

Tähän materiaalin voit aina palata itsenäisesti. Saat mm. valmiita taulukkoja ja pohjia joiden avulla teet laskelmat helposti sekä muuta tärkeää kirjallista tietoa. Tämä valmennus on todella käytännönläheinen ja jokainen oppii asuntosijoittamista tämän valmennuksen avulla, sen voin luvata! Teen kaikkeni, että sinä olet tyytyväinen kun olet käynyt tämän valmennuksen.

Kenelle valmennus sopii?

Tämä valmennus sopii sinulle jota kiinnostaa asuntosijoittaminen. Sinun ei vielä tarvitse olla asuntosijoittaja, mutta haluat luonnollisesti oppia lisää ja päästä alkuun asuntosijoittamisessa. Tarjoan asiakkailleni myös yhteyshenkilöitä joiden kautta voi löytää hyviä asuntosijoituskohteita. Minulla on myös asiakkaana henkilöitä, jotka ovat jo omistaneet sijoitusasuntoja, mutta jotka eivät ole perehtyneet asuntosijoittamiseen sen enempää. Tämä valmennus sopii siis myös kiireiselle ihmisille joka haluaa sen parhaan ja tärkeimmän tiedon asuntosijoittamisesta.

 

Miksi valitsisin Bisnesnaisen valmennuksen?

Asuntosijoittaminen on yksi lempilajistani! Olen lyhyessä ajassa onnistunut tekemään asuntosijoittamisesta itselleni tulonlähteen ja haluan opettaa sitä myös muille. Jotkut saattavat ajatella, että asuntosijoittaminen on pitkäjänteistä puuhaa ja että sen hyödyt näkyvät vasta vuosien päästä. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa ja valmennettaville opetan, miten voi alkaa saamaan heti rahaa asuntosijoittamisen avulla sen lisäksi, että se kerryttää omaa varallisuutta kokoajan. Olen tehnyt myös asuntosijoittamisesta verkkovalmennuksen, joten valittavanasi on joko henkilökohtainen valmennus tai asuntosijoittamisen verkkovalmennus. Ota yhteyttä minuun niin katsotaan kumpi on sinulle sopivampi vaihtoehto!

 

Oletko kiinnostunut asuntosijoitusvalmennuksesta? Jätä yhteystietosi nyt!