Henkilö­kohtainen valmennus

Jokaisella aidosti vauraalla ihmisellä on valmentaja, koska he tietävät, että valmentajan avulla he pääsevät nopeammin haluamiinsa tuloksiin.

Oletko kyllästynyt murehtimaan yksin, mitä sinun tulisi tehdä, että saisit taloutesi parempaan kuntoon ja ehkä haaveilet jopa taloudellisesta vapaudesta?  

Et ole yksin tämän tunteesi kanssa – moni ihminen kamppailee oman talouden kanssa, koska kuten suurin osa suomalaisista, sinäkään et ehkä saanut taloudellista opastusta kotoa, tai ainakaan se opastus minkä olet saanut ei ole vienyt sinua merkittävästi kohti parempaa taloudellista tilannetta.

Huomionarvoista on myös se, että mitä varakkaampi ihminen, sitä enemmän hän valmentautuu. Valmentautuminen on siis hyvin suositeltavaa – olit sitten missä tilanteessa tahansa.

VARAA ROHKEASTI TÄYSIN ILMAINEN 30 MINUUTIN VALMENNUSPUHELU, JOSSA KÄYMME TILANNETTASI LÄPI JA AUTAMME SINUA ETEENPÄIN.

Harva ihminen pääsee taloudellisiin tavoitteisiinsa täysin yksin. Ihminen on inhimillinen sekä erehtyväinen ja yksin tehtäessä kukaan ei valvo, pääsemmekö oikeasti tuloksiin vaiko emme. Usein matka jää kesken jos yritämme päästä maaliin yksin.

Suurimmalla osalla on matkan varrella apuna edes joku toinen henkilö, jolta saa inspiraatiota, tsemppiä ja kannustusta. Joillekin riittää netistä saatava vertaistuki, toiset haluavat päästä vielä pidemmälle, jolloin henkilökohtainen valmentaja on se oikea valinta.Toimiiko tämä ihan varmasti myös minulle??Mieti ketä tahansa menestynyttä henkilöä ihan miltä alalta tahansa, niin voit olla varma, että he ovat käyttäneet valmentajaa.

Helppo esimerkki ymmärtää tämä on miettiä urheilijoita; oliko Usain Boltilla valmentaja? Oliko Matti Nykäsellä valmentaja? Onko Nooralotta Nezirilla valmentaja?

Entäpä kun menet itse tai viet lapsesi harrastukseen? Onko harrastustoiminnassa yleensä valmentaja tai ohjaaja?

Kun haluat oppia jonkun taidon ja todella olla mestari jossakin, on valmentajan palkkaaminen paras tapa oppia. Harva meistä on saanut hyviä taloudellisia tuloksia ilman minkäänlaista apua – yksinkertainen kysymys, jonka itseltään voi aina kysyä on se, että ”olenko tyytyväinen kukkaron kokooni? Olenko tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseeni?”

Mikäli et ole niin tyytyväinen tilanteeseesi niin tiedät myös sen, että jonkun tai joidenkin asioiden on muututtava, mutta voi olla vaikeaa muuttaa asioita yksin. Näin ainakin moni meidän asiakkaistamme ovat kuvailleet lähtötilannettaan: he halusivat muutoksen, mutta eivät pystyneet siihen yksin. He tarvitsivat henkilön, jolla on jo tietoa ja joka voi opastaa heidät läpi muutoksen, kädestä pitäen. Valmentajan tarkoitus on kannustaa, antaa tietoa, auttaa oivaltamaan ja auttaa niin ylä- kuin alamäessä.Tapaa tiimisiSanna Kinanen

Sanna Kinanen on Bisnesnainen -yrityksen perustaja.

Sannan elämäntehtävä on auttaa ihmisiä kohti taloudellista vapautta ja tämän takia hän päätyi valmennustoimintaan. Sanna itse sanoo, ettei valinnut tätä työtä, vaan tämä työ valitsi hänet. Erilaisten yritystoimintojen jälkeen Sanna alkoi saada kyselyitä siitä, mikäli hän valmentaisi. Sanna vastasi kyllä. Pian Sannan intohimo huomattiin myös medioissa ja Sannaa haastateltiin Ilta-Sanomiin sekä Me Naiset -lehteen.

Tämä vahvisti Sannan omaa tunnetta siitä, että tämä työ todella on sitä, mitä hänen kuuluu tehdä.

Meidän kauttamme löydät aidot valmentajat, et niitä ”feikkivalmentajia.”

Teemme itsekin aina niitä asioita, joista puhumme: emme ainoastaan käytä yhtä valmentajaa, vaan useita ulkomailla asuvia valmentajia joka vuosi. Tämän takia tiedämme omasta kokemuksestamme, että valmentaja on monesti se puuttuva palanen, kun halutaan saavuttaa pitkäkestoisia tuloksia ja muutoksia omassa taloudessa kohti parempaa. Valmentaja on se henkilö, joka saa sinut tilanteestasi riippumatta aina sinne seuraavalle tasolle. Valmentaja on siis sekä hyvä apu niin aloittelijalle, mutta ehdottomasti myös jo pidemmälle omissa tavoitteissaan edenneelle.

Valmennamme ainoastaan niitä asioita, joista meillä on itsellämme vankka kokemus. Emme usko teoreettiseen valmennukseen – eli sellaiseen, jossa valmentaja on oppinut kirjasta lukemalla. Uskomme, että paras oppi saadaan käytännössä. Voit siis olla varma siitä, että jokainen tarjoamamme valmennus on sellainen, josta meillä on itsellä henkilökohtaista kokemusta. Olemme itsekin sijoittajia. Teemme koko ajan töitä henkilökohtaisen taloutemme kanssa, jotta oma varallisuutemme kasvaa joka vuosi. Sijoitamme mm. asuntoihin, osakkeisiin, rahastoihin, arvometalleihin sekä kryptovaluuttoihin.

Mikäli haluat oikeita valmentajia, jotka tekevät niitä asioita mistä puhuvat, niin olet tervetullut varaamaan täysin ilmaisen puhelinkonsultaation, jonka tarkoituksena on kartoittaa sinun tilanteesi, eli se missä mennään ja mihin voidaan päästä seuraavaksi.

Puhelu on täysin ilmainen ja sen aikana voimme yhdessä miettiä, onko henkilökohtainen valmennus sinulle sopiva. Kaikkia emme ota asiakkaiksi automaattisesti. Jos huomaamme, että tilanne ei syystä tai toisesta ole sopiva juuri tälle valmennukselle, niin kerromme sen myös sinulle avoimesti. Sinun ei siis tarvitse pelätä, että myymme sinulle väkisin jotakin. Autamme jokaista henkilöä sydämestä ja annamme sinulle mielipiteen, jonka jälkeen sinä saat päättää mitä tehdään seuraavaksi.

Varaa siis rohkeasti oma ilmainen aika puhelinkonsultaatioon, koska se voi olla tärkein askel, minkä tulet koskaan ottamaan oman vauraamman tulevaisuuden eteen.Q&A

Kuka voi tulla henkilökohtaiseen valmennukseen?

Periaatteessa kuka tahansa. Emmekä sano tätä vain myydäksemme sinulle jotakin.

Tosiasia on se, että oikeastaan missä tahansa asiassa voi valmentautua ja se voi jopa olla järkevää – voisiko jopa sanoa, erittäin järkevää. Valmentautuminen sopii niin haastavissa tilanteissa oleville, koska valmentajan avulla tilanteen voi saada paremmaksi. Valmennus sopii myös henkilöille, jotka haluavat muuttaa hyvän tilanteen nykyistäkin paremmaksi. Jokaisella meistä on aina se seuraava taso saavutettavana.

Minkä pituinen henkilökohtainen valmennus on?

Räätälöimme valmennuksen sinulle sopivaksi paketiksi. Tämän takia emme voi sanoa tarkkaa aikaa ilman, että olemme puhuneet kanssasi ensin.

Missä tahdissa valmennus etenee?

Valmennuksia pidetään yleensä vähintään kerran kuukaudessa. Tämä sen takia, että haluamme, valmennuksesi etenevän eikä jumittuvan paikoilleen. Et varmasti itsekään halua, että valmennus jää paikoilleen eikä etene. Otamme kuitenkin sinun tilanteesi huomioon ja etenemme sinulle sopivalla tahdilla.

Mitä valmennus sisältää?

Valmennuksessa käymme läpi sinun henkilökohtaisia taloudellisia haasteitasi, seuraavia askeleita ja tavoitteita. Teemme suunnitelman yhdessä ja autamme sinut seuraavalle tasolle. Valmennus räätälöidään sinun toiveidesi mukaan, mutta ammattilaisina kerromme myös asioita, mitkä meidän mielestämme on tärkeitä juuri sinun kohdallasi. Toiveita saa siis esittää, mutta ohjaamme sinua koko ajan eteenpäin ja mietimme, mikä on tarpeellista ja tärkeää juuri sinulle.

Jutellaan yhdessä lisää valmennuksen sisällöstä puhelimitse!

Oletko kiinnostunut henkilökohtaisesta valmennuksesta?
Jätä meille yhteydenottopyyntö!