Henkilökohtaisen talouden valmennus

Jos haluat saada pikastartin kohti vaurastumista on henkilökohtainen valmennus hyvä valinta sinulle! Henkilökohtainen valmennus on laajin kaikista valmennuksistani ja valmennus räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat valmennusten lisäksi myös kirjallista materiaalia minulta. Olen kaikkien asiakkaiden tiiviinä tukena ja apuna koko valmennuksen ajan ja myös sen jälkeen, jos kysyttävää tulee. Yleisiä asioita joita tässä valmennuksessa käydään läpi on:

  • henkilökohtainen talous
  • mitkä asiat vaikuttavat omaan vaurastumiseen ja rahan saamiseen
  • sanastoa
  • omaisuuslajit
  • kassavirta
  • kuinka alkaa saamaan lisää rahaa
  • riskit ja niiden minimoiminen
  • Sijoittaminen
  • yrittäjyys
  • kotitehtävät

 

Henkilökohtaisessa valmennuksessa voimme myös painottaa valmennusta esimerkiksi asuntosijoittamiseen tai johonkin toiseen osa-alueeseen, jossa koet haluavasi apua. Yleensä painotamme johonkin osa-alueeseen enemmän kuin toiseen ja valmennan sinua sinua omien kiinnostusten kohteiden mukaisesti. Mikäli sinua ei kiinnostaa esim. asuntosijoittamisen valmennus taikka yrittäjyys lainkaan, emme silloin käy näitä osa-alueita läpi niin syvällisesti.

Olen itse kouluttautunut ja valmentautunut oman talouden, rahan ja sijoittamisen parissa ihan toden teolla. Mielestäni paras asia sinä voit tehdä on sijoittaa omaan koulutukseesi. Sanon tämän vilipittömästi, koska paras asia omassa elämässäni on ollut se, että olen laittanut tuhansia ja tuhansia, yhteensä kymmeniä tuhansia euroja itseni kouluttamiseen sekä Suomessa että maailmalla. Haluan antaa muillekin niitä työkaluja joita olen itse oppinut ja saanut menestystä näiden ansiosta.

Mitä hyötyä valmennuksesta on minulle?

Henkilökohtaisesta valmennuksesta sinulle jää käteen erittäin vahvat rahataidot joita noudattamalla pääset taloudellista vapautta kohti – riippuen toki omista tavoitteistasi. Valmennuksesta opit sijoittamisen perusteet, tai jos olet jo sijoittanut aiemmin, syvennämme opittuja asioita. Koska valmennuksen kesto on tietyn mittainen, niin annan sinulle rutkasti materiaalia johon voit palata myös valmennuksen jälkeen. Minun intressi on se, että minun valmennuksen jälkeen sinä onnistut varmasti!

Kenelle valmennus sopii?

Henkilökohtainen valmennus sopii useimmalle henkilölle. Haluat sitten päästä velosta eroon, saada paremman taloudellisen tilanteen, aloittaa sijoittamisen, syventää oppejasi sijoittamisessa tai jossakin tietyssä omaisuuslajissa.. on tämä valmennus sinua varten. Pääasia on, että haluat oppia ja olet kiinnostunut tästä aiheesta. Kuka tahansa voi päästä parempaan taloudelliseen tilanteeseen henkilökohtaisen valmennuksen avulla, ja valmennus räätälöidään sinun tasosi mukaan.

Haluan korostaa, että vaikka et tietäisi mitään sijoittamisesta on henkilökohtainen valmennus hyvä valinta, koska valmennuksen tarkoitus on oppia uutta. Samoiten vaikka olisitkin jo ehtinyt sijoittaa, on minulla ollut monia asiakkaita jotka ovat jo aloittaneet sijoittamisen, mutta haluavat tietää enemmän ja saada lisää oppia siitä miten sijoitetaan. Monilla on saattanut jäädä teoria välistä, ja sen takia haluavat valmentautua.

 

Miksi valitsisin Bisnesnaisen valmennuksen?

Totta puhuakseni, olen tosi iloinen jos päätät valmentautua taloudessa ja sijoittamisesta, vaikka valmentaja en olisi minä itse. Pääasia on, että valmentaudut. Minun missio on auttaa ihmisiä saavuttamaan loistavan taloudellisen tilanteen, joten olen iloinen jos saan valmentaa sinua! Teen tätä työtä rakkaudesta lajiin ja monet asiakkaani ovat sen jo huomanneet. (Lue alta asiakaskokemuksia.)

Teen itse kokoajan sitä mistä puhun ja valmentaudun myös itse! Laitan paljon rahaa omiin valmennuksiini, jotta minä olisin paras valmentaja auttamaan sinua. Pidän huolen omasta ammatillisesta osaamisesta ja ennen kaikkea asiakkaani ovat minulle ykkösiä – teen kaikkeni, että sinäkin olet tyytyväinen minun valmennukseeni!

 

Vielä lyhyesti taustaa minusta

Perustin ensimmäisen yritykseni vuonna 2012, ilman minkäänlaista aiempaa kokemusta. Olen perustanut useita yrityksiä sittemmin ja sellaisille aloille, josta minulla ei ole ollut aikaisempaa kokemusta. Olen myös myynyt kaksi yritystäni menestyksekkäästi. Aloitin sijoittamisen suurin piirtein samoihin aikoihin kun perustin ensimmäisen yritykseni. Sijoittamisen aloitin ilman penniäkään omaa rahaa. Olen ostanut useita sijoitusasuntoja vuosien varrella, sijoitan mm. osakkeisiin ja hyödykkeisiin ja olen sijoittanut rahaa liiketoimintoihin (sekä omiin yritykseen että muiden yrityksiin). Olen siis mukana kaikissa 4:ssä eri omaisuuslajissa (asunnot, osakkeet, liiketoiminta ja hyödykkeet) lisätä voisin vielä kryptovaluutat. 

Teen itse niitä asioita joista puhun ja sen takia osaamisalueeni on laaja.

Tänä päivänä toimin yrittäjänä, sijoittaja ja valmentajana ja oma intohimoni on auttaa myös sinua menestymään! Mikäli haluat saada oman taloutesi kuntoon, haluat oppia sijoittamaan ja haluat alkaa rakentamaan itsellesi vauraampaa tulevaisuutta, ole minuun rohkeasti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Varaa maksuton tutustumispuhelu