Haluan oppia sijoittamaan

Haluaisitko oppia tekemään rahaa sillä aikaa, kun nukut? Mitä jos tietäisit, että 110% varmuudella tulet onnistumaan, olisitko valmis ottamaan seuraavan askeleen?

On olemassa sanonta: ”jos et löydä keinoa tehdä rahaa nukkuessasi, tulet tekemään töitä koko loppuelämäsi ajan”.

Tämä pitää täysin paikkansa. Useimmat meistä haluavat elää edes hieman vapaampaa elämää, jossa vaikkapa matkustaminen on mahdollista! Joillakin unelmat saattavat olla taloudellisessa vapaudessa, eli siinä, ettei jonain päivänä tarvitse miettiä ollenkaan sitä mitä elämässä tekee, koska hinta ei ole enää este. Uskon, että jokaisella meistä on erilaisia unelmia, joihin tarvitaan rahaa.

Olemme joskus unohtaneet nämä unelmamme, koska olemme ajatelleet, ettemme kuitenkaan pysty niitä toteuttamaan. Olemme saattaneet tyytyä vähempään.

Jos kuitenkin nyt kaivaisit ne omat unelmat esille, mitä ne olisivat? Mitä haluaisit tehdä ja toteuttaa?

Unelmat ovat omasta mielestäni tietynlainen elämän suola. Ilman unelmia elämä saattaisi olla tylsää. Uskalla siis unelmoida äläkä luovu niistä! Jos pystyt kuvittelemaan asioita, pystyt myös saamaan ne asiat, jotka haluat.

Saavutin itse taloudellisen riippumattomuuden alle 7 vuodessa. Olen vain yksi hassu esimerkki siitä, että se todella on mahdollista!

Mikäli sinun unelmasi ovat samansuuntaiset, niin voin kertoa sinulle, että sinun on löydettävä keino saada rahoillesi tuottoa. Sinun on siis sijoitettava rahaa johonkin. Mikäli et ole tätä koskaan ennen tehnyt, saattaa ajatus tästä kuulostaa epämiellyttävältä. Mielesi saattaa yhdistää sijoittamisen vaikeaan matematiikkaan ja tylsiin termeihin, joista kukaan ei ota mitään selvää.

Minä olen täällä näyttämässä, että myös sinä voit oppia sijoittamaan! Numerot eivät ehkä olekaan niin vaikea asia, kuin meille on uskoteltu. Kun otamme yhden askeleen kerrallaan ja menemme yhdessä eteenpäin, on vaurastuminen jokaiselle mahdollista. Harva pystyy näihin asioihin yksin.

Kaiken lisäksi kerron, että voit saada sijoituksillesi parempaa tuottoa kuin ehkä ajattelit.

Mitä isompi tuotto, sitä enemmän se tarkoittaa rahaa sinulle.

Kun oppii sijoittamaan, niin silloin on jo pitkällä. Tärkein asia sijoittamisessa lienee kuitenkin jopa se, että olet sellaisessa porukassa, joka kannustaa sinua eteenpäin. On nimittäin yksi asia osata sijoittamista, mutta ihan toinen asia on se, teetkö sitä oikeasti, aidossa elämässä.

Tulosten saavuttaminen (kun) kuitenkin vaatii sitä, että olet pelissä mukana, etkä vain seuraa peliä vierestä.

Olit sitten aloittelija tai jo sijoittamisen aloittanut henkilö, niin jokainen meistä tarvitsee ne oikeat ihmiset ympärilleen, joilta saada oppia, joiden kanssa voi jakaa asioita ja joiden kanssa kulkea yhteistä matkaa eteenpäin.

Ota seuraava askel, jos todella haluat saavuttaa paremman taloudellisen tilanteen.

Seuraava askeleesi on Vauras Elämä – yhteisömme, jonka saat ällistyttävän edulliseen hintaan!

Katso, mitä kaikkea Vauras Elämä -yhteisömme sisältää:

  • joka kuukausi Q&A-webinaarit, saat siis kysyä vapaasti joka kuukausi
  • vaihtuvat haasteet ja tehtävät, jotka auttavat sinut nopeammin taloudelliseen vapauteen
  • Rahakortit lähetettynä kotiisi heti, jos otat edullisen vuosijäsenyyden
  • 3 kpl livetapaamisia. Tapaamiset järjestetään alkuun Tampereella ja Helsingin seudulla. Saat siis ILMAISEN PÄÄSYN KAIKKIIN KOLMEEN LIVETAPAHTUMAAMME! Tämä kuuluu lipun hintaan.
  • erilaisia opastusvideoita, jotka auttavat sinua matkallasi kohti vaurasta elämää
  • yhteisö, jossa sinulla on kannustavia kanssaihmisiä
  • yllätyspalkintoja
  • yllätysvieraita ja haastatteluita

KAIKKI TÄMÄ VAIN 97 euroa vuodessa!! Tästä et halua jäädä paitsi!

Tule mukaan mahtavaan Vauras Elämä – ryhmäämme täältä tai kysy meiltä lisää. Kysyminen ei maksa mitään, joten ota ehdottomasti meihin yhteyttä, jos sinua mietityttää jokin asia.

Liity Vauras Elämä -yhteisöön​

Opi tekemään rahaa sillä aikaa kun nukut.