Haluan maksaa velkani pois

Lataa ilmainen valmennusvideo, jossa käymme läpi tehokkaan lainojenmaksamismetodin läpi.

Onneksi olkoon! Se, että painoit tätä nappia kertoo siitä, että haluat tosissasi päästä veloistasi eroon ja se on hieno päätös! Haluamme auttaa sinua siinä.

Aloita lataamalla täysin ilmainen video, josta saat avun siihen, miten maksat omat velkasi pois.

Velka ei ole häpeän asia. Velka voi kuitenkin lamauttaa ja saada kenet tahansa täysin raiteilta ja pahimmillaan se voi johtaa velkavankeuteen. Tämän takia on erittäin positiivista, että haluat lukea tätä tekstiä, koska kun haluat tehdä asioille jotakin, voit myös saada ne parempaan suuntaan.

Tärkein asia mitä voit tehdä jos sinulla on velkoja, on hakea apua.

Varsinkin mikäli kaikki muut keinot on koitettu eikä ulospääsyä ole. Tiedät tämän varmasti itsekin: joskus olemme niin solmussa juuri sen oman tilanteen kanssa, että siitä on vaikea saada tolkkua. Meillä on yleensä paljon tunteita eri asioihin liittyen, varsinkin jos meillä on velkaa ja koemme, että olemme asian kanssa yksin. Kun sitten ulkopuolinen henkilö katsoo tilannetta, ilman tunnesidettä itse asiaan, ovat asiat yleensä paljon selkeämpiä. Näin ollen voi ulkopuolinen apu olla se paras apu ja tärkein askel, minkä voit ottaa.

ALOITA LATAAMALLA JA KATSOMALLA ILMAINEN VALMENNUSVIDEO, KUINKA MAKSAT VELKASI POIS

Tiesitkö, että velkoja on kahdentyyppisiä? On ns. hyvää velkaa/lainaa ja huonoa velkaa/lainaa.

Hyvä velka on sellaista velkaa, joka tuottaa sinulle lisää rahaa.

Hyvä esimerkki tästä on esimerkiksi sijoitusasunto. Sijoitusasuntoon otetaan yleensä velkaa pankista, mutta koska tämä velka auttaa sinua saamaan itsellesi lisää rahaa ja kasvattamaan omaa varallisuuttasi, on tämäntyyppinen velka sitä hyvää velkaa. Huono velka tai laina taas on sellaista velkaa, joka vie sinulta rahaa joka kuukausi.

Esimerkki huonosta velasta on kulutusluotot, luottokortilla ostetut asiat ja erilaiset osamaksut, joissa on korko. Ostettaessa luotolle joudumme yleensä maksamaan myös korkoa rahalle. Jos siis ostat 100 eurolla, mutta maksat 10% vuosikorkoa velallesi, päädyt loppupeleissä maksamaan velastasi enemmän kuin mitä varsinainen ostos maksoi. Tämän takia olisi tärkeää päästä sellaiseen taloudelliseen tilanteeseen, jossa menot eivät ylitä tuloja. Tämä on ensimmäinen tärkeä askel matkalla kohti vauraampaa ja vapaampaa elämää!

Lataa ilmainen valmennusvideo​

Ensimmäinen askeleesi matkalla kohti velattomampaa, vauraampaa ja vapaampaa elämää!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

KUKA OLEN

Sanna Kinanen

Olen yrittäjä ja sijoittaja.  Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni kansainvälistyvässä yrityksessäni. 

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa elämäntilanteen, jossa palkkatyö ei ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet tai minkä ikäinen olet. Liity yhteisööni ja ota vinkkini käyttöösi!