Tutustu Bisnesnainen-tiimiin!

Sanna Kinanen

Sanna Kinanen perusti Bisnesnainen -yrityksen vuonna 2017. Sijoittamisen Sanna oli kuitenkin aloittanut jo vuonna 2012 saaden hyviä tuloksia sijoitustoiminnasta. Samalla Sanna toimi yrittäjänä ja hänellä on kokemusta niin epäonnistuneista liiketoiminnoista kuin myös onnistuneista – kolikon molemmat puolet on siis tullut nähtyä, eikä mikään ole tullut ilmaiseksi. Sanna kokee, että hänen suurimmat saavutuksensa ovat kolmen liiketoiminnan myyminen eteenpäin sekä taloudellinen riippumattomuus. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Sanna ei haluaisi enää tehdä töitä; päinvastoin.

Sanna toteuttaa elämäntehtäväänsä auttaen muitakin ihmisiä kohti taloudellista vapautta. Sannan valmennusfilosofia on se, että voit ainoastaan valmentaa niitä asioita, mistä sinulla on kokemusta oikeassa elämässä. Tämän takia Bisnesnainen valmentaa asuntosijoittamista, arvopaperisijoittamista, oman liiketoiminnan tekemistä netissä paikkariippumattomasti sekä arvometalleihin ja kryptovaluuttoihin sijoittamista, eli kaikkea niitä asioita, mihin Sanna itsekin sijoittaa ja, joista hänellä on vuosien kokemus takana. 

Sannalla on hyvin lämminhenkinen tyyli valmentaa, mutta kuitenkin niin, että tulokset ovat
keskiössä. Sanna uskoo, että jokainen ihminen voi vaurastua, sillä vaurastumisen perusteet ovat
samanlaiset kaikille; noudattamalla loppupeleissä hyvinkin yksinkertaisia askeleita, voi saavuttaa jo
huomattavasti parempia tuloksia omassa taloudessa.

Henna Vihreävuori

Henna aloitti Sannan valmennusasiakkaana kesällä 2018. Henna teki loikan Bisnesnainen -tiimiin vuonna 2019 jolloin hän oli edennyt valmentajaksi Bisnesnainen -yrityksessä. Hänellä oli menestynyt yritystoiminta hyvin kilpailulla alalla, joka ei runsaasta asiakasmäärästä huolimatta kuitenkaan tuntunut Hennan paikalta. 

Valmennuksessa vauhditettiin Henna vaurastumista ja Henna eteni sen ansiosta nopeasti eteenpäin. Nyt Henna haluaa auttaa muita samaan samoja tuloksia, kuin mitä hän itse sai – hän siis haluaa laittaa hyvän kiertämään eteenpäin. Henna valmentaa pääsääntöisesti asuntosijoittamista ja oman talouden hallintaa. 

Nyt on sinun mahdollisuus aloittaa elämää unelmiesi elämää – aivan kuten mekin olemme tehneet!

Lataa ilmaiseksi Vaurastumisen hypnoosi!​