Haluatko nopeuttaa matkaasi kohti vaurastumista?

Sinullakin on mahdollisuus vaurastua!

Tarjoan paljon ilmaisia työkaluja, siihen, että kuka tahansa voisi aloittaa matkan kohti vaurastumisesta. Aloita siis tästä ja lataa itsellesi ilmaiseksi Vaurastumisen hypnoosi!

Lataa vaurastumisen hypnoosi

Tiesitkö, että vaurastuminen on yli 80 %:sti psykologiaa?

Raha ei ole asia, joka vain tupsahtaa ihmisille. Toki aina joku voittaa lotossa, mutta tutkitusti lottomljonäärit häviävät rahansa keskimäärin 5 vuoden sisällä voitosta. Missä siis mättää?

Pään sisällä on tapahduttava asioita, jotta voi saada rahaa itselleen. Ennen kaikkea saatu raha täytyy ensin onnistua pitämään itsellään ja vieläpä niin, että saatu rahamäärä voi kasvaa. Suurin osa meistä saa jonkinlaista tuloa joka kuukausi, toiset tuhlaavat rahansa nopeasti, toiset hitaammin ja osa onnistuu vaurastumaan sillä, kuinka he käyttävät tuon saadun tulon.

Käytämme rahaa eri tavoin ja rahan käyttöön vaikuttaa opitut asiat. Suurin osa meistä ei ole koskaan saanut minkäänlaisia oppeja rahasta. Yleistä on, ettei rahasta edes puhuta. Miten siis voisi olettaa, että joku osaa käyttää rahaa, ellei siitä ole saanut minkäänlaisia oppeja? Ei mitenkään.

Vaurastumisen hypnoosi on erinomainen alku omalla vaurastumisen polullesi. Se antaa aivoillesi signaalia ensinnäkin siitä, että sinä voit vaurastua ja että se on kaikin puolin ok. On tärkeä ymmärtää, että jos haluaa vaurastua, on myös ajatuksen ja ennen kaikkea alitajunnan oltava meidän kanssa samoilla linjoilla asiasta.

Suurimmalla osalla meistä on alitajunnassa sellaisia uskomuksia rahasta, jotka eivät yksinkertaisesti palvele meitä. Nyt on aika päivittää omia uskomuksia ja omia ajatuksia rahasta niin, että vaurastuminen on sinullekin mahdollista!

Mitä enemmän kuuntelet vaurastumisen hypnoosia, sen parempi! Vaurastumisen hypnoosi on täysin ilmainen, joten anna palaa! 🙂 

Vaurastumisterveisin,
Sanna Kinanen

P.S. Tykkääthän minusta myös Facebookissa!

KUKA OLEN

Sanna Kinanen

Olen yrittäjä ja sijoittaja.  Minulla on useita sijoitusasuntoja sekä muuta sijoitusomaisuutta. Minun ei tarvitse tehdä enää päivääkään töitä kenellekään muulle, sillä olen itse oma pomoni kansainvälistyvässä yrityksessäni. 

Haluan auttaa myös sinua vaurastumaan! Kuka tahansa voi vaurastua ja saavuttaa elämäntilanteen, jossa palkkatyö ei ole se ainoa vaihtoehto. Ei ole väliä missä asut, kuka olet tai minkä ikäinen olet. Liity yhteisööni ja ota vinkkini käyttöösi!