Kryptovaluuttojen perusteet (ländäri)

Kryptovaluuttojen perusteet –
Tämän valmennuksen jälkeen tiedät miksi, miten ja missä!

Mieti jos olisit sijoittanut Bitcoiniin 1000 euroa vuonna 2015 (olisit saanut 4,88 Bitcoinia), sen arvo olisi tänään noin 78 770 euroa.

 

Tästä kryptovaluutoissa on kyse.
Olet ehkä kuullut kryptovaluutoista mutta et tiedä ihan tarkkaan mitä ne ovat?

Saatat tietää että kryptovaluutoilla voit saada isojakin tuottoja sijoittamillesi rahoille, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Jos haluat saada selkokielistä tietoa kryptovaluutoista niin että voit aloittaa niihin sijoittamisen – silloin olet oikeassa paikassa!

Kuvittele, jos voisit...

Tämän valmennuksen jälkeen tiedät miksi sinunkin pitäisi sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Opit myös miten ja missä voit niihin sijoittaa.

Teen sinulle kryptovaluuttasijoittamisesta HELPPOA ja VAIVATONTA.

Tämän verkkovalmennuksen avulla pääset mukaan yhteen mielenkiintoisimmista omaisuuslajeista, johon massat eivät ole vielä heränneet. Tämä taas tarkoittaa sitä että olet ensimmäisten joukossa sijoittamassa tähän uuteen omaisuuslajiin, joka monen mielestä on se ”Seuraava Iso Asia”.

Vai mitä olet mieltä siitä, että maailman suurin valtio Kiina on jo nyt ottanut käyttöönsä digitaalisen yuanin? Tai että Euroopan keskuspankki tutkii mahdollisuutta digitaaliseen euroon?

Kuulostaako tämä sinusta merkittävältä asialta?  Jos sinustakin tuntuu siltä että nyt kyseessä voi olla todella mullistava asia, niin tule heti mukaan oppimaan lisää!

Eri kryptovaluuttojen kurssikehitys yhdessä päivässä (24.11.2020).

Syy miksi ihmiset suorastaan rakastavat valmennuksiani, johtuu juuri siitä että niitä oikeasti on helppo ymmärtää. Usko tai älä, iso osa myynnissä olevista valmennuksista ei ole helposti ymmärrettäviä eivätkä ne tähtää siihen että sinä oppisit heti ensimmäisellä kerralla.

Olen valmentanut tuhansia ihmisiä vaurastumiseen liittyen ja niinpä tiedän mistä hyvä valmennus koostuu. Tiedän, miten tärkeää on pitää asiakasta kädestä kiinni alusta loppuun asti.

Lupaan sinulle että tämän valmennuksen käytyäsi sinulla on täydet valmiudet sijoittaa kryptovaluuttoihin. Tämä lupaus koskee myös täysin vasta-aloittelijoita! Ei siis ole väliä vaikket koskaan olisi sijoittanut kryptovaluuttoihin aikaisemmin.

Mutta älä pelkästään minua usko. Kuuntele mitä jo olemassa olevat asiakkaani sanovat valmennuksistani:

”Kiitos kurssista! Se on ollut hyödyllinen ja opettavainen, olen viimeinkin vuosien jahkaamisen jälkeen saanut tarvittavaa tietoa, varmuutta ja näkökulmaa sijoittamisen aloittamiseen.”

”Tämä on ollut ihana kurssi jo tähän asti – kiitos! <3 Esität Sanna asiat todella selkeästi ja ymmärrettävästi – kiitos myös siitä!”

”Olen ihan hurjan inspiroitunut valmennuksistasi (kuukauden rahatreeni, rikas ja vapaa sekä miljonääri mindset). Firma on taas laitettu pystyyn ja toimintaa käynnistelen hiljalleen. Aloitan oikolukupalvelulla jota pystyn kätevästi kotona tekemään lapsen hoidon ohessa. Myös verkkokauppa pyörii ajatuksissa ja asuntosijoittaminen myöhemmässä vaiheessa.”

Käydään vielä läpi mitä saat Kryptovaluuttojen perusteet -valmennuksesta:

Valmennuksessa on useita videoita, joita on helppo seurata ja kuunnella. Materiaalia on useita tunteja! Olen pilkkonut aiheet eri videoihin jotta ne pysyvät selkeinä ja niihin on helppo palata uudestaankin. Voit katsoa videoita niin monta kertaa kuin haluat, sinulla on yhden vuoden ajan pääsy materiaaleihin. Toisto on muutenkin äärimmäisen tärkeä asia kun haluaa vaurastua.

Opit millaisia erityyppisiä kryptovaluuttoja on olemassa jotta tiedät mihin sijoittaa. Tärkeä kryptovaluuttasanasto tulee sinulle tutuksi niin tiedät mistä puhutaan. Opit mistä voit ostaa kryptovaluuttoja, miten niitä kannattaa säilyttää turvallisesti ja ylipäätään minkä takia kryptovaluutat ovat jotain mikä jokaisen olisi tärkeää oppia!

Kirsikkana kakun päälle: tulet saamaan alennuksia erilaisista paikoista missä voit sijoittaa kryptovaluuttoihin. Joten mitä luultavimmin tämän valmennuksen hinta maksaa itsensä takaisin JO PELKÄSTÄÄN näillä tarjoamillani bonuksilla.

Mitä tämä kaikki maksaa?

Haluaisin ensin kysyä sinulta: minkä arvoisena pidät tietoa asiasta, josta massat eivät vielä tiedä?

Useat valtiot kuitenkin miettivät jo ottavansa käyttöön kryptovaluuttaa ja maailman kuuluisimmat sijoittajat ovat jo pelissä mukana. Olisiko tämän tiedon arvo kenties 300 euroa?

Ehkä jopa 1 000 euroa? Joillekin tämän tiedon saaminen saattaa hyvinkin olla kymmenien tai jopa satojen tuhansien eurojen arvoista!

En ole koskaan ns. rahastanut valmennuksillani ja olen aina pitänyt ne kohtuuhintaisina. Niin myös tällä kerralla. Ainakin jos toimit nopeasti!

Saatavilla hintaan 97 €

Voit maksaa valmennuksen myös osissa!

Mietitkö vielä lähteäkö mukaan valmennukseen? Anna kun teen siitä sinulle vielä helpompaa, kuten minulla on tapana:

Mikäli et pysty aloittamaan kryptovaluuttasijoittamista tämän valmennuksen avulla niin autamme sinua kädestä pitäen!

Kuulostaako reilulta? Emme nimittäin halua, että tulet valmennukseen vain katsoaksesi videoita. On päivänselvää että pelkästään videoiden katsominen ei tule tuomaan sinulle tuloksia. Mikäli sinusta tuntuu etteivät videot auttaneet sinua aloittamaan kryptovaluuttasijoittamisen, voit aina olla meihin yhteydessä niin autamme varmasti.

Muista kuitenkin, että sinä teet omat sijoituspäätöksesi aina itse, koska emme halua tehdä sinulle karhunpalvelusta. Vain silloin kun opit asiat itse, voit olla aidosti vapaa ja sinulla on mahdollisuus vauraaseen elämään.

Tietoa kurssin valmentajasta

Sanna kiinnostui vaurastumisesta ja sijoittamisesta jo vuosia sitten. Kiinnostus kasvoi niin vahvaksi, että Sanna päätyi sijoittamaan kaikkiin omaisuuslajeihin.

Sanna on perustanut useita menestyneitä yrityksiä mutta myös yritysmaailman vähemmän hohdokkaat puolet on tullut nähtyä: yksi yritys epäonnistui totaalisesti. Periksiantamattomalla sinnikkyydellä liikenaisen ura on kuitenkin jatkunut voitokkaana. Konkreettisena tuloksena Sanna on saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden.

Sanna heittäytyy rohkeasti uusiin haasteisiin, parhaillaan työn alla on kirjan kirjoitus ja jopa tv-maailma on tullut tutuksi: hän oli mukana Nelosen menestyssarjassa Rikkaat ja Rahattomat.

Sannan valmennustapa on käytännönläheinen sekä helposti ymmärrettävä ja hän on valmentanut jo tuhansia ihmisiä ottamaan oman taloutensa haltuun. Sanna käy vaurastumisen matkaa yhdessä sinun kanssasi!

Valmennus on sinua varten, jos:

Valmennus ei ole sinua varten, jos:

Miksi nyt on juuri oikea aika?

Kryptovaluutat ovat niin minun kuin monen muunkin kokeneen sijoittajan mielestä täällä jäädäkseen. Miksi muuten Kiina ottaisi käyttöön digitaalisen rahan? Miksi muuten sekä Euroopan että Englannin keskuspankit miettivät tätä asiaa? Luuletko että he tekevät näin huvikseen?

HERÄTYS! Käteisestä rahasta halutaan luopua ja kuten itsekin tiedät, korttimaksamista suositaan. Olemme jo vuosia olleet koko ajan menossa siihen suuntaan että raha digitalisoituu!
Tänä vuonna et ole voinut olla huomaamatta sitä että maailma oikeasti muuttuu, halusimme tai emme.

Uidessakin sinua opetetaan uimaan virran mukana, ei sitä vastaan! Älä siis tässäkään asiassa ui vastavirtaan vaan hyppää mukaan sellaiselle aallolle, joka voi nostaa sinut täysin erilaiseen tulevaisuuteen – sellaiseen, josta olet aina haaveillut!

Haaveista voi tulla totta mutta sinä olet se tärkeä palanen, jonka on tehtävä päätös NYT.

JOS ET TULE MUKAAN:

Saatat jäädä paitsi yhdestä isoimmasta asiasta, josta maailman varakkaimmat ihmiset puhuvat ja johon he sijoittavat!

Mietipä hetki, jos olisit sijoittanut Googleen vuonna 2004, kun heidän ensimmäinen osakeantinsa tuli saataville?

Jos olisit sijoittanut 85 dollaria, niin sen arvo olisi noin 1500 dollaria tänä päivänä!!!

Mitä jos kryptovaluutat on se seuraava Iso Mahdollisuus? Me nimittäin uskomme sen olevan! Miksi siis et ottaisi 97 euron riskiä lähtemällä mukaan valmentautumaan ja oppimaan asiasta? Tämä raha voi tulla sinulle takaisin moninkertaisena!

Elämä kyllä antaa, kunhan muistat ensin itse antaa. Vasta tämän jälkeen voit saada.

Nyt vain 97 € 

Nyt vain 47 €

-50 % ALENNUS

Saat tähän erikoishintaan  Kryptovaluuttojen perusteet -verkkovalmennuksen.

Voit maksaa valmennuksen myös osissa!

Nyt saatat ajatella:

1. Minulla ei ole valmennukseen varaa

Ei hätää! Voit maksaa myös osissa. Miltä noin 10 euron kuukausimaksu kuulostaisi? Jätä muutama kahvi/lounas/vaate ostamatta ja raha on sinulla kasassa.

2. Odotan kunnes minulla on rahaa

Tämä on lause, jonka aina välillä kuulee. Kun törmäämme näihin ihmisiin, he eivät vieläkään ole aloittaneet vaikka aiemmin sanoivat aloittavansa ”sitten kun…” Ongelma on se että et koskaan aloita jos aina vaan lykkäät. Tämä on valitettavan karu totuus. Mitä jos vain päättäisit muuttaa oman elämäsi juuri nyt!

3. Eikö kryptovaluutat ole jotenkin hämärä omaisuuslaji?

Ei ole. Ja valmennuksen jälkeen tiedät miksi. Kyllä, kryptovaluuttoja on mustamaalattu, mutta sille on syynsä. Kuitenkin esimerkiksi Kiinan valtio on ottanut käyttöön digitaalisen rahan ja myös Europan keskuspankki tutkii mahdollisuutta digitaaliselle eurolle. Kuulostaako tämä sinustakin aika merkittävältä asialta? Niin meistäkin! Valmennuksessa kuulet lisää!

4. Voinko muka minä oppia sijoittamaan?

Ehdottomasti! Sitä paitsi kaikilla, jotka käyttävät rahaa (eli varmasti myös sinä?) on oikeus tietää näistä asioista ja oppia laittamaan raha tekemään töitä itsensä puolesta. Raha kuuluu kaikille koska kaikki sitä käyttää.

5. Eihän minulla ole edes rahaa, miten voisin sijoittaa?

Erityisesti kryptovaluutat ovat sellainen omaisuuslaji että siihen pääsee mukaan ihan pikkurahallakin. Eli sinulla ei tarvitse olla suuria summia rahaa, joten huoli pois. 🙂

6. En tiedä onko tällainen valmentautuminen minua varten. Miten muka minä tähän pystyisin?

Maailma muuttuu, se on ainoa varma asia. Miksi haluaisit jämähtää paikoillesi ja antaa muiden tehdä asioita, jotka saavat heidät vaurastumaan? Muista että jokainen meistä on aloittanut nollasta, myös Sanna. Olet tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!

7. Olen liian kiireinen

Voit kuunnella valmennusvideoita kun sinulle sopii. Mitä jos katsoisit yhden videon samalla kun kokkaat, pyykkäät tai olet lenkillä? Jokainen ottamasi askel on aina eteenpäin ja näitä videoita on helppo katsella.

8. Kuinka paljon aikaa tarvitsen tähän?

Et välttämättä kovin paljoa. Valmennus jopa säästää aikaasi, sillä jos alkaisit itse etsimään tarvittavaa tietoa, veisi se sinulta takuulla enemmän aikaa. Tämä valmennus vie sinut oikopolulle.

9. Olenko oikealla tasolla?

Jokainen on oikealla tasolla, valmennukseen ei ole tasovaatimuksia.

10. Mikä on valmennuksen paras anti?

Opit miksi, miten ja missä! Saat valmiuden sijoittaa kryptovaluuttoihin ja mikäli kurssin jälkeenkin sijoittamisen aloittaminen tuntuu vaikealta, autamme sinua kädestä pitäen. Kuulostaako reilulta? Näin ajattelimmekin!

Mitä asioita sinä arvostat elämässä? Mitä sinä haluat saavuttaa?

Karu totuus on että asiat eivät tule muuttumaan ellet sinä tee jotain asioiden eteen.

Nyt sinulle on tyrkyllä edullinen valmennus, jossa saat tietoa miten voit VAURASTUA.

Miksi odotat? Tai ehkä tärkeämpi kysymys on: MITÄ odotat?

Jos kryptovaluutat kiinnostavat niin hyppää mukaan junaan, jonka määränpäänä on vauras ja vapaa elämä!

Nyt hintaan 97 €

Voit maksaa valmennuksen myös osissa!