The secret - vetovoiman laki

MINKÄLAINEN MANIFESTOINTI OIKEASTI AUTTAA SINUA SAAVUTTAMAAN SEN MINKÄ HALUAT?

Näen tosi paljon keskustelua manifestoinnista erityisesti Facebookissa. Halusin kirjoittaa manifestoinnista, koska malleja manifestoinnille on monia, mutta tulen käymään vaihe vaiheelta läpi erittäin tehokkaan manifestoinnin mallin. Mallissa on yksi tärkeä vaihe, jonka moni unohtaa tai eivät ole siitä tietoisia. Muista myös kertoa minulle mitä tuloksia saat kun toteutat tätä manifestointia!

Manifestointi tunnetaan myös nimellä vetovoiman laki. Vetovoiman laki taas tarkoittaa sitä, että ”saat sen mitä ajattelet”. Vetovoiman laki perustuu tunteeseen. Sinun on ensin pystyttävä kuvittelemaan itsesi siinä tilanteessa jonka haluat saavuttaa. 

Vielä yksi sana joka kuvaa manifestoinia hyvin on luominen. Manifestointi on luomisprosessi jossa luot jotakin uutta.

Klassinen manifestoinnin esimerkki liittyy autoihin. Haluat uuden mustan BMW:n, joten mitä sinun tulee tehdä vetovoiman lain mukaan kun haluat tämän auton? Sinun tulee nähdä itsesi ajamassa tätä mustaa bemaria. Sinun täytyy ajatuksissasi ja kehossasi tuntea miten hyvältä mustan bemarin ajaminen sinusta tuntuu.

Voimakkaaman manifestoinnin saat, jos menet koeajamaan tämän unelmiesi mustan bemarin. Silloinhan sinun on vielä helpompi tuntea, että ajat autoa ja kuvitella kuinka onnellinen olet ajaessasi tätä ko. autoa. 

Vielä parempi, jos otat vielä kuvan itsestäsi koeajamassa tätä autoa, ja laitat kuvan näkyvälle paikalle kotiisi. Näin ollen näet kuvan joka päivä, ja alitajuntasi alkaa tekemään töitä, että saisit haluamasi auton.

Alitajunta on siis tärkeimmässä roolissa kun puhutaan manifestoinnista. Alitajuntaa varten haluat antaa nuo signaalit. Kuvat itsestäsi ajamassa unelmiesi mustaa bemaria ja unelmaasi uudesta autosta vahvistaa myös se, että sanot ääneen mitä haluat joka ikinen päivä. Kohta alat uskoa siihen enemmän ja enemmän kun myös kerrot itsellesi joka päivä, kuinka hieno musta bemari sinulla on.

Ai niin, kaikki tulee sanoa siinä muodossa kuin sinulla OLISI JO se musta bemari. Alitajunta nimittäin tuntee vain nykyhetken, joten valitse sanasi viisaasti. Esimerkkejä alla manifestoinnin kaavassa.

Mennään kuitenkin asiaan.

Kuinka manifestointi tulisi tehdä, jotta se olisi kaikista tehokkain?

Kun puhutaan manifestoinnista moni unohtaa sanoa, että universumi haluaa jotakin vastapalveluksena. Olen itsekin usein tehnyt manifestointia niin, että heitän ilmoille vaikkapa ”haluan paljon rahaa”. En kuitenkaan kerro universumille mitä minä olen valmis tekemään, että saan paljon rahaa. Lisäksi tuo lause ”haluan paljon rahaa” on huono, koska lauseiden tulee olla tarkkaan määriteltyjä. Paljon rahaa nimittäin tarkoittaa toiselle 10 euroa, toiselle 1 miljoonaa euroa. Universumi siis yleensä järjestää sen mikä on helpoin. Tässä tapauksessa saisin varmasti sen 10 euroa. Niinkin on käynyt, useasti.Tässä on kaava jonka avulla vahvistat manifestointia.1.Aloita manifestointi hiljentymisellä. 

Voit tehdä lyhyen hengistysharjoituksen, meditoinnin tai pelkän hiljentysmishetken. Harjoituksen ei tarvitse olla pitkä, pari minuuttia esimerkiksi,sillä pääasia on se, että teet tämän harjoituksen ensiksi. Kun olet tehnyt manifestointia jonkun kerran, niin voit pidentää harjoituksia.MIKSI tämä osio on niin tärkeä? 

Hiljentymisellä saat yhteyden sisimpääsi sekä maailmankaikkeuteen. Manifestointi perustuu siihen, että hyödynnämme elämän lakeja, elämän energiaa ja universaaleja voimia, joten sen takia tämä osio tulee vahvistamaan manifestointia. Toisin sanoen, tulet saavuttamaan sen minkä haluat nopeammin. Olemalla aidosti yhteydessä itseesi, sydämeesi, olet yhteydessä universumiin eli siihen voimaan joka mahdollistaa tämän kaiken.

Joku sanoo tässä kohtaa, että humpuukia kaikki. Minä sanon tässä kohtaa, että maailman menestyneimmät ihmiset käyttävät vetovoiman lakia ja manifestointiharjoituksia hyödykseen, eikä se maksa mitään.

2. Seuraavaksi mieti tarkkaan mitä haluat itsellesi.

Pyydä yksi asia kerrallaan. 

Jos haluat itsellesi lisää rahaa, mieti tarkkaan mikä on se summa jonka haluat. Esimerkiksi
 10 000 euroa. Tämäkään ei oikeastaan vielä riitä, sillä jos haluat rahan itsellesi omaa käyttöäsi varten, niin muista sanoa myös se. Muista nähdä raha joko seteleinä tai tililläsi. 

Loppupeleissä manifestointisi näyttää siis siltä, että näet, että sinulla on JO se 10 000 euroa käteisenä lompakossasi tai rahana tililläsi, ja tunnet kuinka iloinen olet päästä varpaisiin asti, kun tiedät, että koko tuo raha on vain ja ainoastaan sinun käytettävissäsi. Saat käyttää rahan juuri kuten sinä itse haluat. 

Helpoin on tehdä manifestointi miettien yhtä asiaa kerrallaan. Näin varmistut siitä, että viestisi universumille on selkeä. Mieti siis vain ja ainoastaan yhtä asiaa kun teet manifestoinnin.

(Aloita koko prosessi uudestaan aina kun haluat manifestoida jotakin uutta.)

3. Näe lopputulos.

Nyt sinun on käytettävä mielikuvistasi kunnolla. Mielikuvituksen lisäksi tunne tarvitaan tähän mukaan. Aito tunne. Mitä vahvemmin voit tuntea kaikilla aisteillasi kuinka iloinen, onnellinen, riemusta ratkennut olo sinulla on kun tunnet jo saavuttaneesi sen mitä pyydät, sitä nopeammin tulet saamaan sen minkä haluat.

Tätä harjoitusta tehdessäsi voit kysyä itseltäsi: 
mitä sinä näet, kun olet jo saavuttanut pyytämäsi asian? Mitä sinä kuulet kun olet jo saavuttanut pyytämäsi asian? Mitä sinä koet kun olet jo saavuttanut haluamasi asian?

Kuuletko kuinka ystäväsi kehuu sinua ja kannustaa ja iloitsee kanssasi? Näetkö kuinka olet pukeutunut kauniisti kun olet saavuttanut sen tavoitteen mitä olet universumilta pyytänyt? Koetko että sinulla on onnellinen olo sydämessäsi, nyt kun olet jo saavuttanut sen mitä olet universumilta pyytänyt? 

Mieti näitä asioita harjoitusta tehdessäsi. Mikään ei ole oikein tai väärin. Tärkein asia on saada vahva tunne mukaan manifestointiin.

Manifestointi ja vetovoiman laki

 


4. Mikä on sinun aikomus, mitä aiot antaa universumille takaisin saadaksesi sen mitä juuri olet kuvittellut sinulla olevan?

Tämän vaiheen moni jättää väliin. Tätä vaihetta ei saisi jättää väliin. 
Yleensä sanotaan, että ihmiset saavat sen minkä ansaitsevat. Yleensä se vaan menee niin, että se joka tekee enemmän töitä myös saa enemmän kuin se, joka ei tee yhtään mitään. Tämä on elämän laki, ja se on reilu kaikkia kohtaan. 

Kerro siis universumille, mitä aiot tehdä jo tänään, että haluamasi asia toteutuu?

Esimerkki: olet kuvitellut itsellesi rahaa 10 000 euroa, ja nyt kerrot universumille mitä aiot tehdä vastapalkkioksi tästä rahasta. Voit esimerkiksi sanoa, että ”minä aion tehdä 2 tuntia päivässä töitä enemmän” . Vastapalveluksen on hyvä olla konkreettinen, näin olleen se on jälleen selkeämpi hahmoittaa.

5. Ota yhteys itseesi jälleen ja pyydä vielä kerran, että saat kaiken tämän.

Hiljenny hetkeksi, tämän hetken ei tarvitse olla pitkä. Pyri saamaan yhteys sydämeesi. Sen jälkeen pyydä vielä universumilta, että universumi antaa sinulle sen mitä olet jo kuvitellut saavasi. Pyytäminen on myös tärkeä vaihe.

6. KIITOS.

Ole kiitollinen siitä, että olet jo saanut sen mitä olet pyytänyt. Jälleen kerran – näe itsesi tilassa jossa olet JO saavuttanut sen mitä olet pyytänyt. Iloiten kiitä universumia ja elämää siitä, että se on ollut hyvä sinulle ja antanut sinulle sen, mitä olet pyytänyt. 

Ilman kiitollisuutta emme ole mitään.

Päivittäiset kiitollisuusharjoitukset myös vauhdittavat sinua saamaan sen minkä jo haluat. Kiitollisuusharjoituksia voi muutenkin tehdä esimerkiksi aamuisin. Itse teen monesti harjoituksia kun meikkaan aamuisin. Samalla kiitän elämää kaikesta siitä, mitä se on minulle antanut. Kiitän elämää niistä ihmisistä joiden kanssa saan viettää aikaa. Kiitän elämää sen viisaudesta, kiitän elämää siitä, että se antaa minulle sen mitä haluan.

Kiitollisuus on erittäin tärkeää, joten muista kiittää. Muista myös luottaa universumiin. Mitä enemmän uskot ja luotat saavasi, sen varmemmin myös saat. Toista harjoituksia vaikka joka päivä! Toistot voimistavat manifestointia, koska mitä enemmän ajattelet saavasi sen mitä olet jo saanut, sen varmennin sen myös saat. 


Muita vinkkejä manifestointiin:

-> voit tehdä harjoituksia yhdessä muiden kanssa. Jos teet harjoitusta toisen kanssa, voitte ensin miettiä toisen tavoitteita ja sen jälkeen toisen. Toki molemmat voivat miettiä myös omilla tahoillaan omia asioita joita haluatte saada.

-> hiljentymiseen voi auttaa meditointimusiikki, tai muu rauhallinen musiikki josta pidät. Laita joku kaunis koskettava kappale soimaan hiljentymisen/meditoinnin/hengistysharjoitusten ajaksi, ennen kuin aloitat vaiheen 2. Youtubestä löytyy =)

-> kun pyydät, niin kerro myös aikaraja universumille. ”Haluan saada 10 000 euroa omaan käyttööni marraskuun 1.päivä ”. 

-> universumi on runsas. Universumi ei tunne köyhyyttä, ja elämä haluaa että elämme unelmiemme elämää. Voit siis pyytää universumilta eli elämältä juuri sitä mitä haluat, niin usein kun haluat. Muista kuitenkin myös antaa takaisin, eli vaihe 4 jossa kerrot mitä aiot antaa elämälle takaisin.

-> mitä vahvempi tunne sinulla on jokaista kohtaa tehdessäsi sen parempi.

Elämä on vuorovaikutus sanotaan. Iloisia hetkiä oman elämäsi rakentamisessa!

Jos tykkäsit tästä kirjoituksesta niin toivoisin, että käyt tykkäämässä Facebook – sivuistani, kiitos!

Jaa postaus